SirAsmyk Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Jak w temacie mam z kolegami mały problem większośc z nas ma skype i jak chcemy se zagrać wyłącza nam skype'a :/ tak samo sie dzieje jak chcemy zagrać w Crossfire :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThripleBash Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Takie temat już był wystarczy poszukac. No ale jak już się wypowiadam to polecam ściągnąc ver. 3.5 lub nowszą i bd ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirAsmyk Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 A myślisz że nie mam ?? mam najnowszą i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oUmcyk Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Miałem podobny problem z LaTale szukałem po forach i nic to nie dało ;[ ale spróbuj uruchomić jako administrator Czy wiesz że 99% ludzi z małym ilorazem inteligencji czyta posty z ręką na myszce ? Nie nie ściągaj ręki jest już za późno ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi