TheNex2k Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Joł. Czy wie ktoś gdzie jest skin do Katariny - "Katarina Kociak" ? Gdy włączę podgląd katy to widać tego skina ale w sklepie go niema :< I jak ktoś wie to ile on kosztuje ? Himalajczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miksiorek Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Widocznie niema musiał wystąpić jakiś błąd trzeba by było zgłosić do Riota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebos2 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie kupisz tego skina nigdy. Jest on niedostępny,limitowany na Halloween. "Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNex2k Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No ale jeśli jest limitowany na halloween to mam szanse go kupić btw. a ile on kosztuje ? 1800rp ? popiolek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebos2 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 No ale jeśli jest limitowany na halloween to mam szanse go kupić btw. a ile on kosztuje ? 1800rp ? GENIUSZU. Halloween już było w tym roku ,a ten skin był 2 lata temu. Już nigdy go nie wprowadzą od sklepu ,no chyba że z jakieś specjalnej okazji pt "WSZYSTKIE SKINY W SKLEPIE!!!111" 975 prawdopodobnie kosztował. "Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNex2k Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Aaa.. myślałem że na każe halloween dają te same skiny :F Wyjaśnione, do zamknięcia. popiolek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi