kryspek124 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 JA DZISIAJ WWCHODZE DO WARROCKA A TU PO 3 MINUTACH WYWALA MNIE Z WARROCKA SPRAWDZAŁEM 5 VHACKÓW I TAK NA WSZYSTKICH OCO CHODZI ?? Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 OGARNIJ SIĘ!!! Nie pisze się chacki tylko hacki! Nie pisz wszystkiego wielkimi literami! Źle z Tobą?! Tak, nie działają, bo pewnie grałeś na starych hackach lub są one już po prostu wykrywalne. Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
psyjebane21 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 niesetny kryspek1234 ma racje wczoraj kolo godziny 23:40 był up i chyba pozmieniały sie adresy i hacki nie działaj po kilku minutach gry wstepuje zjawisko crashu Odnośnik do komentarza
diilmaach Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 party program jednym słowem... g1 sie zapewne za siebie wzieło... ale to i tak kwestia czasu ... siros pewnie pracuje nad nowymi strukturkami :P Odnośnik do komentarza
budys15 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Hacki to kwestia czasu ale zawsze jest inne rozwiązanie....Grąć bez hacków dzisiaj widziałem juz nowe hacki Odbierz 2 miesiące premium za darmo na ZalukajTo.pl Ciesz się najlepszymi serialami online bez reklam i limitów! Odnośnik do komentarza
diilmaach Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 podaj stronke na pw Odnośnik do komentarza
PLRafcik Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Tak wystarczy poczekać do wieczora lub do jutra i będą nowe lub z aktualizowane. Był około 23:30 patch(nie ładuje się)i hacki nie działają! "My World is in your Head..." Pierwszy Polski blog o grze Vampyr: http://www.czasnawampyr.pl/category/news/ Odnośnik do komentarza
diilmaach Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 ja własnie sprawdzam hacka od cyno... może zadziała.. Odnośnik do komentarza
konrad201370 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 mi nie dziala od cyna :/ <<<Chcesz być taki jak ja na zdjęciu? do walnij mi lika Odnośnik do komentarza
AdrenalinaPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Adresy się nie zmieniły. Hacki działają a co do tego błędu "part detected" to może g1 znowu coś skopało.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi