BJMMA Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Wyzywający: BJMMA Wyzwany: Kronk Wstawianie prac do: 24.11.2011 Głosowanie do: 27.11.2011 Tematyka: Dowolna Notatka: Przyjmujesz Dissujesz Zaczynasz 1x16 wersów Generator by krycha1996 dla FanART Edytowane 22 Listopada 2011 przez Red Wolf Są 3 dni na głosowanie... Odnośnik do komentarza
BJMMA Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 zaczne pierwszy bo dzisiaj mam zawody i pozniej mnie nie bedzie Elo Kronk, gwiazdo kreskówki Stałeś sie bohaterem mojej popisówki Wystepujesz w "Nowe szaty króla" Ta bajeczka jest troche durna Tak samo jak ty bo inteligencja nie grzeszysz Musisz sie dowiedziec z kim sie mierzysz Jestem tutaj nowy Ale i tak wyśle Cie do odnowy Bo twoje teksty są troche błache Ej, lamusie wiedz że sklepie ci mache Znalazł się wielki bokser Jak dla mnie zwykły lanser Musisz wiedziec że trenuje MMA I w tym starciu wygram ja Kiedy stoje na ringu wiem że mam przewage Tak jak teraz to jest zbyt łatwe Nie bede Cie od kurw wyzywał Bo cie nie znam i nie bede o tym nawijał 16 wersów odpowiadaj ! Odnośnik do komentarza
BJMMA Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kronk nie odpisał ... ;/ Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Zamykam z powodu braku odzewu. @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi