XFragsHD Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Witam znalazłem na allegro dobry komputer i ma 2 kostki 4GB RAM, DDR3 o nazwie Elixir Memory Gdzie mogę dokupić więcej takich kostek? 4GB , DDR3 firmy Elixir Memory i "obudowa" tych kostek wygląda tak że są czarne płomienie na żółtym tle, jeśli to komputer 4rdzeniowy to mogę jeszcze tylko 2 kostki podpiąć? Internet: Na allegro do komputera jest dołączona karta sieciowa o nazwie: REALTEK PHY RTL8201 Co to dokładnie jest? Umożliwia mi dostęp do internetu bez opłat? Jeśli tak to czy jest szybki internet? (Download:X Upload:X Łącze:X) Proszę o pomoc Pozdrawiam @edit o ten komputer mi chodzi @edit o takie kostki chodzi ale nie 2GB a 4GB TU Edytowane 22 Listopada 2011 przez Zieleniec11 CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 gdziekolwiek gdzie znajdziesz dokupisz a co mają kości pamięci do rdzeni procesora ? raczej nic . pamięci więcej nie dołożysz bo są dwa sloty , trzeba wymienić, a obudowa nic do tego nie jak wygląda bo nie na nią się patzry tylko na parametry pamięci a co do sieciówki, oczywiście jak się tylko dołączysz do intermetu będziesz go miał , a czy bezpłatny to już twój problem czy taki załatwisz sobie If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XFragsHD Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 czyli dajmy na to że przyszła dostawa z kompem, podpinam all kable itp. Jest jakiś darmowy dostawca internetu z umową max półroczną? RobeM 1 CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 podpinam all kable itp. Jest jakiś darmowy dostawca internetu z umową max półroczną? Święty Mikołaj , jeszcze masz czas do niego napisać If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XFragsHD Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 ta jasne, może jeszcze mam dla niego zostawić mleko obok mojego komputera? :> temat do zamknięcia PS Jak ktoś wie ile może mieć GB Ram najwięcej 1 kostka to proszę napisać na PW CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CODER_BEST Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wszytko zależy od podzespołów od płyty głównej i od systemu windows ( ile ci oczyta ) Tego nie da się od tak powiedzieć bo możesz mieć np. płytę która dźwignie tylko 5 a ty kupisz 8 i dupa :P Masz pytanie? A może jakiś problem? Pisz śmiało na adres: [email protected] odpowiadam zanim zdążysz wysłać email O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzitekComeBack Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Z tego co widze to ten komputer jest typowo allegrowy Procesor ujdzie. Płyta główna ma 0 możliwości rozbudowy.Nie wsadzisz więcej ramu chyba że wywalisz te kości i wsadzisz 2 większe.Dodam że elixir nie jest za świetny.Miałem je kilka razy i padły. Co do tej karty sieciowej to zapewne chodzi o to, że jest zintegrowana z płytą glówną.Czyli zwykły kabel ethernet I na koniec tragedia zasilacz.Nie radze. By Heniek:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XFragsHD Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 ok thx temat do zamknięcia CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHzGPU: Zotac GTX 780Ti AMP EditionRAM: Kingston 2x8GB Case: Cooler Master HAF X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi