filip98 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) SERDECZNIE ZAPRASZAM NA NOWY SERWER NO PREMIUM !!! KAZDY MOZE WYBRAC CZY CHCE GRAC NA PLASKIEJ CZY NORMALNEJ MAPY I PRZEDEWSZYSTKIM SA MILI ADMINI ZA 3 SPROWADZONYCH NOWYCH GRACZY ADMIN GRATIS !! DANE: HAMACHI: NAZWA FLAYER98 HASLO 123 IP DO SERWERA 85.11.90.128 ADMINISTRACJA ZYCZY MILEJ GRY !! W RAZIE PROBLEMU PISAC NA GG:26670902 Edytowane 22 Listopada 2011 przez filip98 Odnośnik do komentarza
BloodRiderPL Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 "Wielkie" informacje, a twórca zachowuje się jak debil. "WIELKIE OTWARCIE NOWEGO SERWERA MINECRAFT NO PREMIUM !" - Wielkie otwarcie serwera hamachi, gdzie admina masz za free. "KAZDY MOZE WYBRAC CZY CHCE GRAC NA PLASKIEJ CZY NORMALNEJ MAPY" - Są prawdopodobnie 2 światy(Multiverse), z czego odwołując się do punktu poniżej, gracze będą mieli domki na obu, cubów nie będzie, i serwer padnie po 5-10 minutach. "ZA 3 SPROWADZONYCH NOWYCH GRACZY ADMIN GRATIS !!" - Czyli jak zbiorę 3 osoby(5 minut albo i mniej) to dostane admina? Za łatwo, cały serwer będzie robił Multikonta aby mieć adminów. "PRZEDEWSZYSTKIM SA MILI ADMINI" - Raczej jeśli robisz rekrutację na adminów, to ich nie posiadasz. "HAMACHI: NAZWA FLAYER98 HASLO 123 IP DO SERWERA 85.11.90.128" - Serwer hamachi, prawdopodobnie na serwerze domowym, wg mnie wyłączany na noc, admin się szybko znudzi. Moja ocena: Serwer do dupy, a jeszcze nie wszedłem. Sama sygnaturka "NOWEGO SERWERA MINECRAFT NO PREMIUM !" jest żałosna, i posiada mało informacji. Wg mnie: 1. Admin ma 10-15 lat. 2 .Myśli że własny serwer jest łatwo zrobić. 3. Nie umie wyłączyć przyciska/przycisku "Caps Lock". 4. Zamiast "Caps Lock'a" trzymał "Shift", bo prawdopodobnie nie zauważył przycisku powyżej. 5. Nie umie używać polskich znaków. ChippendeizZ 1 Odnośnik do komentarza
Robotinvasion Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Jakis gracz sie pytal co to serwer ... @up zgadzam sie z toba Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi