Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki , Pytanko ;D !

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Gdy kupiłem Samsunga Wave dostałem takie słuchawki :

Po czterech dniach się rozje#ały ... tzn plastyczki poodpadały :

30483164876153921778.jpg

No i się wszystko skończyło ;d jak dla mnie Bass był magiczny

:) piękny czysty dźwięk tak do 11/12 ( pogłośnienie ) , później już trochę trzeszczało.

Opłaca się kupić te oryginalne słuchawki do Samsunga czy oryginalne ale inne ( może lepsze , tyle żeby był mega piękny bassik ) słuchawki.

Dzięki za pomoc.

TAKIE KTÓRE SĄ W SS UP.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Jeżeli masz wejście na jacka 3,5 mm (a doczytałem że masz) to zdecydowanie nie polecam niczego co daje samsung w zestawie.

Zainwestuj kilka złotych więcej i zakup jakieś delikatne pchełki (w tym przedziale cenowym musisz tylko uważać na moim zdaniem przebasowane senki).

Zależy co kto woli itp itd ...

f.png

Opublikowano

Właśnie chodzi mi o takie co podałem ss w temacie , tyle żeby był spoko bassik ;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Do sluchania basów nie kupuje sie zadnych pchelek !

Bassy sie slucha na czym takim :

http://sklep.sizeer..../64-1-small.jpg

No weź , odechciało mi się żyć jak to napisałeś ;d niby ma ładny wygląd ... ale ... kumpel sobie kupił podobno taki zajebisty sprzęt za 80 zł... założyłem to , efekty : 0 bassu , jazz na maksa... weź wyjdź ....

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie te nowe są najlepsze gdy słucham na 3-8 później zaczyna trzeszczeć bo mocny bass jest. Jak coś to polecam te co Machniuk

Opublikowano

@UP 1 , UP2

Nie chodzi mi akuratnie o te sluchawki tylko dalem przyklad, chodzi mi zie basssow sie nie slucha na malych pchelkach tylko na takich wielkszych, jak te ktore podalem powyzej.

ravensygna.png
Opublikowano

Ale wiesz że te słuchawki które podałeś wgl tam nie ma bassów ?;)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

... ile masz do wydania ? Czy ograniczamy się tylko do słuchawek dousznych ?

Max do 50 ;)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

No to ref, nie chce pchełek tylko takie co w linku;]

Dziś sprawdziłem u kumpla pchełki , dał za nie z tego co pamiętam 40 zł + , efekty to , średni bass , straszny szum w każdej piosence...

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Kolega miał przy starym telefonie :

http://allegro.pl/pi...1943269681.html

Grały dość zacnie, chociaż przyznaje się bez bicia, że słuchałem na nich tylko rockowych kawałków, więc cięzko mi opisać soczystość bassu :(

Tylko sprawdz czy telefon da rade :

Impedancja: 16 Ω

Hahah, przedwczoraj mi się takie rozpieprzyły :DD Nie polecam, kabel sztywny "tańczy", i basy znikome. Poza tym niezbyt wygodne :/ Teraz kupiłem Sennheisery mx 300 za 30zł i jestem zadowolony ;)

Opublikowano

W takim razie nie mam nic więcej do powiedzenia w tym temacie. Dzięki wielkie za sprostowanie. Kumpel co prawda telefon i słuchawki już wymienił ale jak będzie szukał nowych, właśnie tego typu to zaproponuje Twoje.

Jeżeli autor tematu nadal czegoś szuka i te z góry mu nie odpowiadają to moge zadzownić, popytać.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...