ManfyPL Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Cześć tak jak w temacie szukam steam z cs za sms bez żadnych oszustw ,itp... proszę nie dawać allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 kontagier.pl zobacz ManfyPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManfyPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Ej pisze ,że kod jest już wykorzystany co mam zrobić? Edytowane 23 Listopada 2011 przez ManfyPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mihaso Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Nyaan Caat CHCE 100% WARNA!! !YEAH //No to jesteś o 5% bliżej celu. Edytowane 23 Listopada 2011 przez xXAsparteXx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXAsparteXx Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Ej pisze ,że kod jest już wykorzystany co mam zrobić? Jeśli ci z kontagier przysłali zły kod, to pisz do nich na maila. ManfyPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManfyPL Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) @up a jaki to mail? @edit ok już wysłałem teraz czekam na odpowiedź Edytowane 23 Listopada 2011 przez ManfyPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Oddadzą poprawny na sto procento. ManfyPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManfyPL Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Ok ,oddali mi ,KontaGier.pl to bardzo dobra strona leci tam @up all lajki Edytowane 24 Listopada 2011 przez ManfyPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThomaS1910 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Szczerze to rzadko kto kupuje CS za sms... Z własnego dośw. polecam keye.pl chodź nie zawsze znajdziesz tam grę, którą chcesz zakupić. Zbieram + ;] Problem z CS? Pisz na PW lub GG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie wiem po co piszesz, skoro user otrzymał pomoc. kontagier.pl, to na pewno nie oszuści i warto od nich brać yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi