Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WP

loko321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 3 skrypty do zbierania boxow

-bonusbox

-bonusfarming

-wpbox

jak latam po mapkach to mam włączone wszystkie 3 i mam pytanko jaki jest najlepszy i zbiera boxy na odległość?

Macie jakies skrypty przydatne do latania po mapkach z alienami?

Opublikowano

Podobno ;) Jak masz liste honeyboxów nie będzie ich zbierał. Ot dać dzieciom WP.

Nie dzieciom jak już :P lista honeybox nie jest brana pod uwagę przy bonusfarming, i tak zbiera wszystko.

Opublikowano

Aktualnie używam

-bonusbox

-antystelh&avtolk

także mam jeszcze jedno miejsce jak macie jakiegoś ciekawego skrypta to zaproponujcie:D

Opublikowano

Aktualnie używam

-bonusbox

-antystelh&avtolk

także mam jeszcze jedno miejsce jak macie jakiegoś ciekawego skrypta to zaproponujcie:D

antystelh&avtolk zastąpił bym aurorą i script (wartol )

a bonusbox zastąpił bym autokamikaze

Znakomicie się sprawdza na biciu stateczków jak i alienków

Opublikowano (edytowane)

Peta kamikadze nie mam wiec nic z tego nie bedzie:(

wartol??? do czego służy?

Pet na 8 levelu z modułem kamikaze 3 bardzo się przydaje i zwraca się momentalnie więc warto zainwestować

co do wartol'a - jest to malutki programik + skrypt do WP, który pozwala między innymi automatycznie zaznaczać ( alienki, statki obcej firmy, statki własnej firmy )

alienki we wrotach, zmieniać amunicje RSB -> Białka -> RSB itd... , rafinuje surówce i kilka jeszcze innych przydatnych funkcji...

tu masz obrazek programiku BHloZ.png

tu masz linka do programu https://rapidshare.c....04_English.zip

tu masz link do skryptu https://rapidshare.c...2447/script.xml

tu masz link do scanu

To jest ukryta treść, proszę

Przy czym zaznaczam, że niektóre antywirusy wykryły program jako trojana ale jest on bezpieczny

Edytowane przez pro_redi
Opublikowano (edytowane)

Leci + dla ciebie :)

a jeszcze muszę naciskać shift+a za każdym razem jak chce coś zaznaczyć??czy jest opcja automatyczna??

Edytowane przez loko321
Opublikowano

a jeszcze jak by ktos mi napisał do czego służą poszczególne opcje bo niestety nie wszystko rozumie

no to jedziemy od góry

* RSB changer - Auto zmienianie rsb z wybraną amunicją na slocie - czyli masz zaznaczoną białkę - i RSB changer to bijesz białką i co 3 sekundy włącza ci RSB i znów sam przełącza na białkę- chyba dosyć logicznie to napisałem - jak by coś było nie jasne pisz.

* SAB changer - mało się to opłaca więc lepiej tego nie zaznaczać. W przypadku kiedy statek ma osłony w pierwszej kolejności ściągnie ci z niego osłony a dopiero potem bije z ammo jakie masz zaznaczone na slocie w grze.

*auto aim - najbardziej przydatna funkcja tego programu - Automatyczne zaznaczanie - zaznaczasz to i nie będziesz już musiał kliknąć na kogoś by zaznaczyć - jak włączysz tą opcję podświetla się tobie 3 możliwości pod spodem do wyboru - Aliens , ships, own fraction - pierwsza (aliens) zaznacza tobie najbliższego aliena koło statku, ships - zaznacza tobie najbliższego wroga koło statku, own fraction - nie polecam zaznaczać !! ponieważ zaznaczy tobie własną firmę

w nawiasie przy auto aim masz podany skrót z klawiatury - (lewy shift + a ) jak to naciśniesz skrypt zaznaczy to co wybrałeś !!!

* Auto atac równie ważna opcja jak auto aim - a mianowicie automatycznie zaczyna atakować to co wybrałeś czyli widzisz na mapie wroga - klikasz lewy shift + a i automatycznie ci go zaznaczy i zacznie bić :)

* auto aim for GG - odznaczasz wszytko co masz zaznaczone do tej pory - wybierasz tą opcję i spokojnie skaczesz do wrót - we wrotach skrypt zaznacza tobie alienki - dosyć przydatne jak robisz wrota ręcznie - małe kryśki , sibelonitki i proty nie stanowią już problemu.

* auto echriment cargo - zaznaczasz jak nie masz premki - skrypt rafinuje surowce - automatycznie

* auto sel cargo - skrypt sprzeda ci surkę jak będziesz na bazie - nie polecam bo niektórzy wkładają złotko do napędów a tak skrypt je nam sprzeda niechcący....

w tym programiku są jeszcze dwie możliwości

auto Jump i exit GG nie korzystaj z tego nigdy

a jeszcze muszę naciskać shift+a za każdym razem jak chce coś zaznaczyć??czy jest opcja automatyczna??

za każdym razem jak chcesz coś na mapie wyłapać.... wroga na bitkach czy na dowolnej mapie - moim zdaniem lepiej shift a niżeli kliknać myszką i wciskać ctrl

*auto atac działa jak taki automatyczny ctrl

Opublikowano

hmmm... ciekawy programik dzięki wielki za pomoc

miłej zabawy

wracając do tematu War tool'a - niech jakiś mod przeniesie to co tu nabazgrałem wyżej i podklei pod post o War Tool'u w tutkach bo chyba już taki TUT był tu kiedyś -tu będzie porządek a tam może się komuś przyda - z góry dzięki. Z tego co mi się wydaje Noobek coś o tym wspominał w tutkach ale nie jestem pewien