Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry

X-Boy44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się zapytać w jaką grę lub jaka jest najlepsza i wciągająca :) ???

Ssam pały za 5zł.

Opublikowano

Tibia(joke) Gta IV,call of duty silkroad,counter strike, warrock i iinne

Opublikowano

Kazda gra jest wciagajaca(moze sa wyjatki), trzeba poprostu lubic dany gatunek. Gothic,GothicII,GothicIII z rpg, cs z fpp, Starcraft, Red Alert 2, -//- 3 z rpg, itp masa jest gire, osobiscie ja jak w jakas gre nie gralem nigdy to bez wzgledu na opinie ( bywaja wyjatki) i tak zagram bo jednemu sie podoba to a dla innego inna.

Opublikowano
Lineage 2, WoW, tibia, Mafia (jedynka)

A jest do .... 2? Na początku 2010 <_<

Zobacz The Elder Scrools IV - Oblivon

T E S 3 - Morrowind

Opublikowano

Gothic I i II, (trójka nie miała klimatu), rzecz jasna rolplej '08, znacz Wiedźmin, Rohan Online (serio polecam!), z FPS to CS )zna to każdy), CF (super gra, chociaż mało znana. Ghost Mode jako Black List...balanga ^_^), Devil May Cry 3 i 4, Legacy of Kain, Blood Omen i Soul Reaver to najlepsze gry w jakie dotychczas grałem (a faworytką jest Legacy of Kain : Defiance), ale może to dlatego, że bohaterów poznałem jak miałem 11 lat, (znałem ich jako pierwsze postacie komputerowe!), i tak mi się zaryły w pamięci, i gram co jakiś czas. Teraz czekam na Blood Omen 3. Ze strategii to King's Bounty, Heroesi (wszystkie jak lecą), kiedyś taką 'pięciominutówką' była dla mnie Zuma (tak, wiem że siara), coby nie mówić Tibia jest wciągająca, polecam też Highway Pursuit. Gierka maleńka (20 mb), freeware, a wciągnęła mnie na ponad 3 godziny. Ale to może ja jakiś nienormalny jestem :D

Sacred (też tylko 1.), kozacka gierka. Wolfenstein ET, Unreal Tournament I (ostatnio grałem ;s)

Assasin's Creed I, ale 'dwójka' się ciekawie zapowiada...póki co czekam :)

Ogólnie starocie to całkiem niezłe gry, wśród nowości też jest kilka perełek, ale mniej niż w starociu :)

reklama RMCF1902

Opublikowano

Omfg =De =* .

Btw treść tematu mnie rozbraja... a nazwa wkurX-X . Dasz więcej znaków zapytania?"????:)" .

Pffff... cisza, spokój <3 .

Nfs od hot pursuit 2 do carbona aż Ci się znudzi...

CS 1.6 lub Source.

Cod 1, 2 i 4 według mnie, Mirrors Edge, trackmania N, Burnout paradise, tekken 3.

Nie chce mi się wypisać co to za gry =x .

Opublikowano

cs silkroad asasin

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

• 1 rok później...
Opublikowano

ktoś sie w górnika bawil a dla mnie to gry

got of war 3

Fifa 10

Cod mw2

landwirtschafts 09-11

F1 2010

Tekken 5/6

Opublikowano

Cała seria God of War . Zajebista fabuła , grywalność i grafika jaka została przedstawiona ... To co GoW 2 wycisnął z ps2 to jest majstersztyk ...

The Elder Scrolls III i IV .

Wszystkie części Gran Turismo . Szczególnie polecam 4 . Grałem ponad 5 miechów , tylko skasował mi sie save przy około 50% gry . Wkurwiłem sie , ale gram od nowa :) .

Diablo 1 i 2 .

Skullmonkeys ( taka platformówka na psx )

NFS:MW

Tekken

FINAL FANTASY VIII,XII ! Świetne gry , grafika świetna , grywalność , fabuła . Każdy musi w to zagrać.

''Widzisz prawda jest jedna, prawda jest taka

Ja pamiętam pierwsze kasety Slums Attack

I niestety to przykre, oka nie przymknę

To nie było O.K., to było prymitywne''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...