Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Liga MPCForum

KickAssPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniec ankiety. Dziękuje za oddane głosy. Liga już powstała i zapisy prowadzi Marceloo0 oraz XD1314

Link do tematu dla leniów:

http://www.mpcforum.pl/topic/492557-zapisyeupve-liga-mpc/

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Póki co można wszystko ustalić, lepiej to zrobić teraz niż potem na gwałt.

Co do naszego "dobroczyńcy" chyba po prostu jest rzadko online na forum, bądźmy dobrej myśli ;)

@Topic

Może nazwę gildii warto jeszcze raz przedyskutować?

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja proponuję MPC bo forum to nie za bardzo pasuje. Można też przez kilka dni podyskutować o nazwę a potem zrobimy ankietę z dwóch nazw które uzyskały największą liczbą osób.

Opublikowano

Ok dodałem i wpisałem ile osób głosuje na daną nazwę. Piszcie nowe nazwy ale żeby było coś z MPC. Głosujcie na te które już są. Codziennie będzie aktualizacja liczby głosów.

Opublikowano

Ok dodaje. Chciałbym jeszcze dodać że dodajemy nazwy aż ich będzie 10 bo jak będzie więcej to się zrobi zamieszanie.

@2up ten gościu co się zgłosił w poprzednim temacie o lidze. Myślę że nas nie oszukał.

Opublikowano

Też jestem za MPC.

To ja wcześniej pisałem, że mogę założyć ową ligę.

Przepraszam, że tak rzadko wchodzę, ale nie mam zbytnio czasu.

@Edit Do środy mam wolne więc będę się starał odpisywać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No dobra ludziska. Zagłosowaliście na ankiety i na nazwę. Więc czas skończyć pisanie i założy gildię. Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to dziś będzie liga. Jeżeli już będzie założona to poinformuje was w tym poście. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...