Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z GG gdyż można tak powiedzieć że klatkuje. Np gdy wskazuje myszką na kontakt to zawsze podświetlał sie od razu a teraz po około 5 sekundach. I np jak pisze to kończe pisać wyraz a litery dopiero sie pokazują na końcu wyrazu. Po prostu gg mi warjuje. Wie ktoś jak to zrobić? Mam to od kilku dni.

Opublikowano

Mam avire więc pełne skanowanie troche trwa ale jak narazie znalazłem 10 wirusów i to nic nie dało. Może zainstaluje na nowo gg ale nie chce mi sie kontaktów na nowo wpisywać.

Opublikowano

Zrób eksport kontaktów na serwer, lub do pliku i dopiero baw się w reinstalowanie.

Ja miałem podobny problem, niestety ponowna instalacja nie pomagała ... Przesiadłem się na AQQ i nadal go używam :)

f.png

Opublikowano

taa, badziewna aplikacja GG doprowadza do szłu nie jedna osobę, AQQ, Tlen, Kadu czy inny klient z protokołem gadulca rozwiązuje problem na dobre i nie chce sie już wracać do programu z którym same problemy są

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

Formata nie zrobie bo nie bede formatować dla głupiego gg. I tak wogóle mój kolega mówi że jak zrobie formata to nie będe mógł instalować windowsa.

Edytowane przez jano90000
Opublikowano

To się kolega nie zna.

Jak reinstall GG nie pomoże. To jak znalazło wirusy, to je usuń i zrób porządek na dysku(też tak miałem)

Ale jednak polecam Ci AQQ, Tlen czy inne tego typu klienty.

Opublikowano (edytowane)

IE to internet explorer? Zdaje mi sie że tak więc mam 8. Dodam jeszcze że dzieje mi sie to tylko na moim profilu z trzech.

Temat do zamknięcia. Okazało sie że gg mi zawieszał antywirus avira a dokładnie web guard. Ogólnie ten web guard nie jest potrzebny bo nic nie wykrywa. Wyłączyłem go i działa.

Edytowane przez jano90000