Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ja zapobiedz 10h update po wcześniejszym udpate

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynamy ->

Pewnie wielu z Was już tak miało, jeśli nie miało to na pewno będzie mieć. Kupiłem wczoraj dwa oryginalne mw3 z Empiku (jeden za 119zł drugi za 139zł ale to nie jest ważne) i okazało się, że po trzech godzinach gry na jednym z komputerów mój nowy cod potrzebuję update ;) No dobra niech się stanie jaka jest jego wola. Czekam, czekam, czekam, minęło 5h i oto jest, Call Of Duty został updatnięty, włączam go, ale co to? Angielska wersja gry? Przecież płaciłem za Polską. Cwany lis ze mnie, wchodzę w steam następnie biblioteka, klikam PPM -> właściwości, zmień język na polski i zaczynam grę i na moich oczach pojawia się komunikat. "Aktualizowanie gry COD MW3, gra uruchomi się za około 10h".

Morał tej opowieści jest taki, jeśli będziecie mieli update i język Wam się zmieni na inglisz nie zmieniajcie go na połlisz :) Za 3godz gry mam 18godz pobierania.

Dziękuję i pozdrawiam, mam nadzieję, że Wam pomogłem lub ostrzegłem na zaś !

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano (edytowane)

To samo pytanie co kolega wyżej i dwa wyżej,

a co do tego update

Widocznie grę zainstalowałeś w INGLISH, ponieważ gdy zmieniasz język, to gra musi pograć wszystkie pliki od nowa, tak jakbyś instalował od nowa. Więc instaluj grę po polskiemu ( xD) Lub po prostu czekaj te 10h

Edytowane przez cNE.
Opublikowano

Pobiera prawie wszystkie, bo musi zmienić język, a plliki zostały zainstolowane po angielsku więc musi zainstalować od nowa i zmienić na polski

Opublikowano

Grałem wcześniej po polsku i po update miałem inglisz więc zmieniłem na polisz i znów update.

Kupiłem dwa cody bo mam dwa kompy i brata co gra też w mw3.

Co do ceny to nie mam pojęcia

Neta mam 5mb

951841430649214321545.png

Day after day.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...