Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] GameAnarchy ban ?

kolo1616

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Mam pytanie odnosnie vip hacko od GameAnarchy. Dostanę bana używajac tego vipa dyskretnie ? czy HShield lub BlackCipher są wstanie wykryc tego vipa ? i ostatnie pytanko ;p czy są jakies dni w krorych nie powinno sie używac hackow ? np. update ?

Dzienki za pomoc !

Opublikowano

Co do bana za Vipa jeżeli bd używał dyskretnie szanse są minimalne,w końcu jest nie wykrywalny...

Co do gry to nie jest Silkroad,że dzień wcześniej lepiej nie grać.Tutaj zależy od szczęścia lub pecha ;p

9368_gold.png

Opublikowano

Vip to vip jest niewykrywalny to jego najważniejsza cecha

w czasie upadte nie mozna na CA wejsc potem juz mozna wiec mozna na vipu jechac :D

@up szybszy//

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano (edytowane)

a mam jeszcze jedno pytanko :D czy ktoś kiedykolwiek dostal juz bana za vip hacka ? ( oczywisnie nie mowimy o telekillu)

Edytowane przez kolo1616
Opublikowano

a mam jeszcze jedno pytanko :D czy ktoś kiedykolwiek dostal juz bana za vip hacka ? ( oczywisnie nie mowimy o telekillu)

Zdarzały sie takie przypadki ...

Lecz może jakieś fail zrobili bo vip to jest hack który "nie jest wykrywalny" dlatego zwany vipem

Tak ludzie na Vipie dostawali bany

Widze ze sie wachasz załatw sobie jakis kolegów password i grajcie ft cabinki czy w super sposob szybko exp tylko uwazaj ^.^

Uważaj a bana nie dostaniesz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...