Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duzo % graczy opusci swoje serwery dla solara?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytam poniewaz nie wiem co sie dzieje na PLu po wprowadzeniu nowego serva,mianowicie na PLu gram dopiero 2-3 miesiace,ale jestem w c**j ogarniety,ale akurat o PL wiem nie duzo dlatego ze 3 lata siedzialem na znacznie lepszym serwerze= Metin2.us

Pytam poniewaz tak mnie ciekawi to czy teraz rzadziej beda wojny,kamole drozsze itd

Opublikowano

Raczej tak.. Jeśli grałeś na s25 to może jako tako jeszcze będzie. Ale ze względu na to iż na ten serwer GF ''kazał'' nam czekać ponad rok to wiele osób ze starszych serwerów może zawędrować na Solara. No cóż taka kolej rzeczy , za jakiś czas ( mam nadzieję że znowu to będize ponad rok jak nie więcej) Solar też się wyludni. Pozostaną tylko osoby co coś na nim osiągneły. A gracze którzy wbili np. 30 - 50 lvl pójdą na nowy w nadzieji że zdobędą TOP'kę. Zobaczysz że za jakiś miesiąc będzie spam pt. ''Kiedy s27?!?!'' , albo w sygnach będą podpisy '' W oczekiwaniu na s27'' :P

rozprowaczsynaturka.jpg
Opublikowano

Ja napewno nie ide na S26

Gram na s1 i jest cudownie... duzo milych graczy i wgl.

A na s26 nie bedzie nawet gdzie expic i wgl. kazdy bedzie trzymal spota...

Wiec ja zostaje na kochanym Monku

rendersnewlamborghinimu.png

Opublikowano

@Up

No i ?

Mysle ze tak.

Na s26 sa teraz male ceny. Beda zganiac KU i jak zacznie sie ta era drożyzny beda sellac.

Jest to korzystniejsze bo zarobia na eq.

Na starych zostana tylko Ci co maja dobre eq i wysokie lvl.

Reszta - spadówa na Solara ;)

Opublikowano

Server 26 zainfekuje także inne servery cenami ;), ponieważ będzie mniej graczy tera na innych servach to będzie mniej kupców i ceny prawdopodobnie spadną w dól ;)

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Dużo ludzi którzy zaczeli przygode z mt2 jak ja przejdą na ten serwer by coś osiągnąć jest ciężkawo ale można sobie poradzic zresztą nie ma 1 CH

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

1. Skąd my mamy o tym wiedzieć ?

2. Każdy zrobi tak jak uważa .

3. Ja tam zostaje na s10 .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...