Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W związku z moimi poprzednimi postami piszę następny temat. Więc, czy w autoIT da się zrobić, aby wyszukiwał nam spadające przedmioty (czasami jest ich kilka, ale są dwa rodzaje) i obracał bronią lewo prawo tak aby ustrzelić przedmiot za pomocą spacji?

Opublikowano

no dobra, tylko jak rozwiązać sprawę poruszania się? przecież trzeba przesunąć działo w odpowiednie miejsce, żeby spadający przedmiot został trafiony

Opublikowano (edytowane)

niestety tylko klawiatura

wywala mi coś takiego:

send MouseClickDrag ( "left", 486, 641, )

^ ERROR

>Exit code: 1 Time: 1.324

Edytowane przez mihu124
Opublikowano

mam strasznie dużo kłopotów do rozwiązania z tym, nie wiem jak działo ma się poruszać, bo przedmioty spadają i wylatują z różnych miejsc

Opublikowano

to jak już mówiłem skorzystaj z pixelsearch na danym obszarze i klikaj tam gdzie zostanie znaleziony taki jaki trzeba.

Co do mouseclickdrag() to jeszcze musisz dać 4 i 5 parametr jako docelowe współrzędne myszki, nie napisałem tego bo się spieszyłem i zapomniałem.

Opublikowano

a nie proscie kolego bylo by podac link do tej gierki konkursowej z payu na fb i nie kombinowac z jakimis dziwnymi opisami gry? chcesz aby ktos pomogl ci wygrac jednoczesnie nie mowiac mu o co chodzi bo bron boze sam moze zagrac....... zal

• Dodaj nową pozycję...