Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/me...1950101241.html gosciu kupil ta aukcje,i chce zebym mu sprzedal woja za 1zl,bo niby pisal do allegro i mowil ze wymiana na allegro jest nie mozliwa (wiem)lecz chyba nie strace mojej postaci? on chce ja kupic za 1zl haha

już nie wiem czy się śmiać czy płakać z żalu nad autorem

chwalisz się czy się żalisz, dziecko ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)
:))) fajnie ze przeczytales to chociaz raz,najpierw zapytalem a potem sie zaczalem smiac troche z tego bo mnie rozbawilo to.a po 2 nie widzisz tam kurwa ?,i skad wiesz ile mam lat moze jestes mlodszy?,szacunku troche,dokladnie jestes wredny Edytowane przez Kakamil
Opublikowano

zachowujesz się jak przeciętny 10-cio letni no lifer w metina.

Najprawdopodobniej stracisz konto, bo założyłeś aukcje i się skończyła. Nie masz nic do gadania. Nie wycofasz tego

i skad wiesz ile mam lat moze jestes mlodszy?

napisał, że jesteś dziecko. Ma racje.

Wiek jest nie ważny.

Opublikowano

Zamknąć temat? Równie dobrze on może napisać do allegro, że nie dostał przedmiotu o ile wysłał już pieniądze. Jesteś leszczem, było nie wystawiać aukcji za 1zł - teraz będziesz płacił straconym czasem poświęconej tej grze, jak chcesz wyślę ten temat administracji allegro i zajmą się tą sprawą.

Opublikowano (edytowane)

co Tobie sie dzieje randomnigger? przerombany typ z Ciebie,zamknac temat chce z powodu tego ze juz nie chce by tu spam nie potrzebny byl co za gosc,ty jestes leszcze takie komentarze zachowuj dla Siebie

ales jest kumaty frajerze ,nie widziales pewnie linku a sie wypowiadasz,co za ku... debil

Edytowane przez Kakamil
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...