Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Samotne przygody petro0xa:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam was kolędnicy jako ,ze zbliża się czas świąt zamieszczam wam filmy na zimne poranki i nudne wieczory!A więc zapraszam!

CZ:1:

Głos taki,że mam 11 lat to nie moja wina lecz starszych ;)

Part 2 i 3 zamieszcze później :)

Edytowane przez Retro0

[url="http://www.mpcforum.pl/topic/591052-zapowiedzneverius/"][img]http://www.downloadclient.pl/prezka/animacja.gif[/img][/url]

Opublikowano

Ok, proszę bardzo wypowiadam się teraz jako roczny weteran minecrafta i twórca filmów, bez względu na twój wiek młody.

Do dupy.Beznadziejnie ci idzie sama gra, głos całkowicie psuje jakikolwiek konspekt merytoryczny wychodzący z tego filmu a prowadzący cierpi na absolutny brak charyzmy potrzebnej do tworzenia tego typu "dzieł".

2/10 masz 2 punkty za to że się nie wstydzisz, ale to koniec pochwał.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Popieram UP , idz lepiej pobawic sie w lego.

A jezeli masz juz cos nagrywac to chociaz sie do tego przygotuj a nie nawijasz na poczekaniu i sam nie weim co mowisz. 1/10

ravensygna.png
Opublikowano

bardziej żałosnych tematów już dawno nie było , nałogowo mylą i nie trafiają do odpowiedniego działu by dać posta

czyżby jak z powiedzeniem dziecko metina zaczęło się nowe dziecko minecrafta o takim samym żałosnym znaczeniu ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Z tego co równiez zauwazylem , minecraft zchodzi na psy , poziom wiekowy tej gry siegnol juz poziomowi metina czy tez tibii.

ravensygna.png
Opublikowano

Tytuł najbardziej mnie rozjebał. Samotne przygody z minecraft'a - ja pierdole. -.-

Jak dla mnie ludzie robią z siebie pośmiewisko wrzucając takie coś na net.

g0Tef.jpg

Opublikowano

@3Up Ostatnio cały metin rzucił się na MC.

@2Up

Z tego co równiez zauwazylem , minecraft zchodzi na psy , poziom wiekowy tej gry siegnol juz poziomowi metina czy tez tibii.

AHA OKEJ. Nie mam pytań.

@Top Zdaje mi się, że wy to robicie po prostu na siłę. Są dwie opcje - albo chcesz się pochwalić przed kolegami, że masz 300 wyświetleń i 4 widzów (czysto teorytycznie), albo chcesz być kimś na przykład "Boga Minecrafta" JJayJokera (nawiązuję do boga metina fubu).

Moja rada - nie rób tego, zasyfianie YT. I tak nikt nie będzie Cię oglądał, imo bezsens.

1339163822-U301909.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...