Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

minecraft nowe lets playe:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie słychać ... Na full wszystko a słychać tylko jakieś brzęczenie . Polecam zakupić premium jeżeli nie chcecie być wyśmiani . Poczekajcie na mutację ...

Nie mówię że niektóre dzieci nie potrafią nagrywać lets playa ...

Znam kilka osób z wiekiem 11-12 lat a wg. mnie są lepsi niż taki JJay ...

Polecam wam zaprzestać nagrywanie takowego let's playa ;)

giphy.gif

Opublikowano

Sorki, ale oceniam to na 0/5.

1. Słaba jakoś dźwięku.

2. Słaba jakość obrazu.

3. Brak mutacji głosu.

4. Klasyka - "Teraz zetniemy drzewo i wybudujemy dom".

5. Krótki filmik.

6. Tytuł.

7. Chęci.

8. Umiejętność grania i wrzucania filmik na YT.

Pozdrawiam, machniuk.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Źle:

• Przerywa
  • Mówicie w tym samym czasie
  • Nie umiecie mówić
  • Macie dodupy głosy
  • Nie słychać was
  • Za mała rozdzielczość i jakość
  • Tandetne efekty

Dobrze:

• brak

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

@Retro0

Pomijając mutacje, co ci się jeszcze podoba? :)

JJay jest kreatywny, śmieszny i ma niezły głos. Więc nie porównuj fiata do lamborghini. ;)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano (edytowane)

Hmm powiem Wam pare rzeczy . Dlaczego wy odrazu mówicie że mamy do dupy głos ta jak UP Może Ty nam pokaż jaki masz głos :) Co do efektów Hmm0pierwszy filmik pierwsze progrramy pierwsze intro pierwsze efekty? :) Za mała rozdzielczość i jakość tego nie rozumiem Retro0 dz przynajmniej jeden

Pan machniuk Co pan ma do tytułu do pana cheater cheater pisałem to juz 100 razy 1 film nie znam sie dokładnie jeżeli sie tak znasz to moze podpowiesz cos kazdy umie krytykować pan jake ujdzie :) Aktualnie wrzucam nowy filmik na YT:) 1 część zobaczycie jutro rano moze juz bedzie poniewaz nierozumiem 500 mb 550 minut

Chciałbym jeszcze sie spytać nagraliśmy 1 odcinek no i jak juz dodałem jakieś daremne intro wszystko to jakoś tak dziwnie szumi czy tam huczy ta jakby zgłośników ktoś wie co i jak

jeszcze bym prosił o pomoc w sprawie zrob ienia jakiegos intra fajnego z efektami albo wrzucenie gotowca i muzyczki do intra jakiejś eleganckiej

Edytowane przez LubieGraMxD
Opublikowano

@UP

Po co Ci mam "pokazać" swój głos? To nie ja robię gównianego let's playa i to nie ja potrzebuję dobrego głosu.

Co do rozdzielczości, to łap:

post-45419-0-99108700-1322000363.png

Poza tym, powiedz mi, po co robisz te filmiki?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano (edytowane)

Hmm dla przyjemności :) teraz wrzucam 1 odc to zobaczymy jak wyjdzie;) jeszcze pracujemy nad nim

Już wrzucam jeszcze 493 minutki:)

Edytowane przez LubieGraMxD
Opublikowano

Net z kartonu ?

Jak dla przyjemności to tego nie nagrywaj, bo wieje tandetą i żenadą.

P.S.

Straciłem przez Ciebie kilkanaście sekund mojego cennego życia w którym właśnie mógłbym się położyć na łóżko i odespać a nie odpalać jakiegoś 11 latka który nie ma pojęcia o niczym.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Zrozum, że głosu się nie da pokazać.

Jak robisz to dla przyjemności, to po co zakładałeś ten durny temat na tym forum i wrzuciłeś filmik na YT? Inni nie chcą tego oglądać.

W ogóle, to czemu ten temat nie jest jeszcze zamknięty? Nikt dotąd nie raportował?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

No co ci się @up nie podoba w tytule lub w mutacji?Jakby JJay nie miał mutacji to też byś go wygwizdał?Nie sądze.Pozdro kupcie nowe mikro i nagrywajcie dalej!Jestem z wami!

Tak! Wstawiając filmy z takim głosem pokazujesz że nie masz niezbędnej dozy samokrytyki do tworzenia takiego czegoś i robisz to źle

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@Retro0

Pomijając mutacje, co ci się jeszcze podoba? :)

JJay jest kreatywny, śmieszny i ma niezły głos. Więc nie porównuj fiata do lamborghini. ;)

Nie jest śmieszny i ma upierdliwy głos, jou.

Co do topki to daruj sobie i oszczędź wszystkim czasu albo po prostu powiedz, że chcesz zamknąć ten temat, ponieważ tutaj żadna dyskusja nic nie wskóra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...