Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Nowa Bazooka

BioTerror

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie co sądzicie o tych nowych wyje****ch bazookach które biją po 50 2x ?

Czy to nie jest troche przegięcie gunner i tak jest dobry moim zdaniem to jest fail bfh.

Opublikowano

Przetestowałem i uważam ,że to nie jest aż takie mocne przegięcie. Tak , potrafi walnąć dużo hp i szybko się przeładowuje, ale to nie jest broń dla gunnera.

Bo co to za gunner bez bazooki ,nie niszczący czołgów ? Poza tym niektórym może ciężko się z niej celować, gdyż pociski się odbijają i mogą wybuchać w powietrzu. Niepotrzebnie to zrobili.

Opublikowano

Ta nowa wyrzutnia jest na zasadzie granatników, nie ma służyć rozwalaniu czołgów (...) a ubijaniu innych kolesi. WYobraźmy sobie teraz grę snajperem. No kurwa...

Opublikowano

nie wiem jak wy ale ja nie ogarniam tego "sprzętu" nigdy nie moge przewidzieć gdzie pocisk poleci pozostaje mieć nadzieje że z tymi brońmi będzie jak z itemami halloween że będą dawane tylko na jakąś okazje w co wątpie :(

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

A ja powiem tak już się przerzuciłem wczoraj na gunnera i ja jak najbardziej " ogarniam " to jest zaje trzeba mieć dobre wyczucie i sprawnie myśleć . Czasami walę nawet po 110 z tego . Najlepiej jak przeciwnicy idą ciągle tą samą drogą i w grupie ;D

Pamiętaj .. Czas leci

<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-blog-topics/free-flash-clock-183.swf width=200 height=200 wmode=transparent type=application/x-shockwave-flash></embed>

0% Ostrzeżeń ;)

-Battlefield Heroes

-Minecraft

-Fifa12

Polecam ;)

Opublikowano

Pisałem o usunięcie tego zajebiście wkurwiającego chujostwa i dupa... -.-

BFH SCHODZI NA PSY!! :<

DLA EA SIĘ LICZY TYLKO KASA

Opublikowano

Zgadzam się wszystko robią tylko dla zarobków a dla graczy ?

Pamiętaj .. Czas leci

<embed src=http://flash-clocks.com/free-flash-clocks-blog-topics/free-flash-clock-183.swf width=200 height=200 wmode=transparent type=application/x-shockwave-flash></embed>

0% Ostrzeżeń ;)

-Battlefield Heroes

-Minecraft

-Fifa12

Polecam ;)

Opublikowano

Teraz skill gracza nie będzie się liczył.

Dobra kampa + kasa i jesteś pro :)

Niedługo bronie będą za nas strzelać ... -.-

Opublikowano

Mówie STOP ! Ta broni jest w zasadzie bardzo dobra ! Macie racje ciężko z niej gościa trafić dla n00ba który jeden przycisk myszki ciskam.. Jakoś ja w 8 godzin nabiłem 400 kili tą bazkooka i mam legendarną :)

Opublikowano

Wiecie czy może będą jeszcze na nią kody ? ja na razie mam ~150 killow ;/

Pamiętaj .. Czas leci

0% Ostrzeżeń ;)

-Battlefield Heroes

-Minecraft

-Fifa12

Polecam ;)

Opublikowano

Nie będzie już na nią kodów. Ja powiem że idzie z tej bazooki ubić czołga ale trzeba walić w gąsienice (Wtedy zadaje obrażenia 2x40), hujowe zrobili tylko to że te pociski sie odbijają, i z małej odległości sobie możemy najwyżej w niebo postrzelać.

OndteAw.png
Opublikowano

Gram w bfh kilka dni, ale już się zorientowałem co i jak i uważam, że te bronie to już przesada, bo dosyć, że ten gunner napie#d%la z tej swojej potężnej strzelającej maczugi i nie masz z nim szans w pojedynkę to dali mu kolejną zabawkę. :angry:

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Bazooka zostanie osłabiona w najbliższym czasie, także o nią bym się nie martwił. Jednakże mój niepokój wzbudza zawartość plików. Niewidzialny samolot, podskakujące auta....

Zgadzam się wszystko robią tylko dla zarobków a dla graczy ?

Zrobili przecież nowy tryb gry, wprowadzają innowację. Mają na głowie teraz bf3, i na to idzie cała para. Na BF:H idzie minimalny nakład pracy. Z resztą w porównaniu z ostatnimi miesiącami i tak jest o niebo lepiej. Wprowadzili darmowe supply, co jak na nich już jest dużym sukcesem.