Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XerionMT2 - Prywatny, dedykowany serwer

czyzyk121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Mój temat dąży do tego by zaprosić was na nowo powstały, prywatny serwer metin2. Serwer posiada stabilne łącze i porządną administrację. Nie pozwolimy na to by się nie rozwijał. Każdy nowy gracz, wiąże się z rozwojem serwera.

Czego oczekuję, czego nam brakuje ?

Brakuje? Jedyne czego nam brakuje to graczy. Serwer powstał 2011-11-21 (od napisania tematu ma niespełna 20min). Proszę wiec Ciebie serdecznie o pobranie naszego clienta i zagranie, jako jedna z pierwszych osób.

Co z tego będę miał?

Nasza administracja szanuje osoby wyróżniające się i pomagające na rzecz naszego serwera. Bądź jedną z nich i reklamuj nasz serwer. Nie wiesz jak ? Poniżej podaję link do strony, jak i filmiku na portalu youtube i prosiłbym o rozsyłanie go znajomym.

Tu natomiast strona serwera (ciągle dopracowywana)

Chcielibyście pewnie abym opowiedział wam trochę o moim serwerze. Myślę ,że czytanie nie należy do najprzyjemniejszych rzeczy, szczególnie gdy dotyczy długich tekstów. Obejrzyj więc filmik powyżej do którego podałem link. On reprezentuje wszystko,exp, drop i inne rzeczy potrzebne wam do zapoznania się

:)

ZAPRASZAM WAS W IMIENIU CAŁEJ ADMINISTRACJI. POZDRAWIAM I CZEKAM NA SERWERZE. ORGANIZUJEMY WIELE EVENTÓW, ALE NIE JESTEŚMY CZĘSTO NA SERWERZE, BO NARAZIE NIE MA DLA KOGO. BĄDŹ PIERWSZY !

Edytowane przez czyzyk121

Dla fanów mc:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...