Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge przejść misji Skyrim

Upity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeste mw takim pomieszczeniu gszie sa 3 )nagrobki,posagi) cos takiego i moge je 3razy obrocic jest tam wzor weza itp i jest dzwignia ale jak otwiream dzwignie to drzwi sie nie otwieraja i strzelaja we mnie jakies strzaly.HELP

Nie bij mamo !

Opublikowano

na gorze nad drzwiami sa 2 posazki jednego po srodku brakuje, to jest własnie ten co jest na dole. Podstaw sobie ten na dole za ten po srodku i ustaw te z lewej w takiej samej kolejności

Opublikowano

na gorze nad drzwiami sa 2 posazki jednego po srodku brakuje, to jest własnie ten co jest na dole. Podstaw sobie ten na dole za ten po srodku i ustaw te z lewej w takiej samej kolejności

Ustawiłem tak i nic .. ;/

Nie bij mamo !

Opublikowano

to coś musisz źle robić. Ja ustawiłem te z boku tak samo jak są na górze i poszło. Sprawdź jeszcze raz czy są tak samo.

Jeśli nadal nic to próbuj wszystkie kombinacje. Jest ich "tylko" 27

Opublikowano

Przeszedłem to już ale teraz jestem w takim pomieszczeniu z malym wodospadem gdzie jeden szkielet ze szafy wychodzi i nie wiem co dalej.

Już wrzucam ssy zaraz będą edytuje posta

skyrimx.png

Prosze

Zajebiśćie dziękuje.

Nie bij mamo !

Opublikowano

z prawej od tego jego grobu jest taki duży zaokrąglony monument wejdź w niego jak najbardziej tam się coś lekko świeci. Będzie jakaś cutscenka mała i skończy misje.

Opublikowano

z prawej od tego jego grobu jest taki duży zaokrąglony monument wejdź w niego jak najbardziej tam się coś lekko świeci. Będzie jakaś cutscenka mała i skończy misje.

Ja tam żadnego monumenta nie widze ;/

Nie bij mamo !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...