Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] oraz opis podstawowych broni w microvolts

MaksiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A oto i nasze podstawowe bronie w microvolts czyli wiecie np. zolo, cricket. Chciałbym wam powiedzieć ile mają amunicji i jak się nazywają

:)

Folding Shovel- broń numer 1,kolor ma szary, to jest głownie broń do walki w ręcz:) jest troche słaba ale morzna komuś przywalić Folding Shovelem:D. Zadajne głównie ( jeśli uderzymy dwoma rękoma ) od 400 do 600 gdzieś tyle:) a jedną ręką 200 do 400 ale tego nie jestem pewnien a więc nie podaje np. 234 do 436 bo tego nie jestem pewnien ale podaje od ilu do ilu ok przejdzimy dalej:)

Cricket- broń numer 2, kolor ma szary, to jest nasz karabin! :D ma średnie obrażenia dla wroga :/. Cricket nie jest taki że, jeśli strzelamy w prost chcemy równo mieć np. jak w arms race jedna z broni jeśli strzelamy prosto idzie nam celnik delikatnie w góre i musimy iść w dół Cricket nie jet taki morzemy po prostu stać i nie będzie nam szedł delikatnie w góre. Ilość amunicjy by zurzyć na wrogu to 35 a ogólnie ma 70 amunicji ale jeśli kupimy akcesoria i weźmiemy żeby namdało Rifle ammo :).

Jam-broń numer 4, kolor ma szary, nasza snajperka! jeśli strzelimy przeciwnikowi w głowe zabija go na cios jeśli trafimy go np. w brzuch, będzie miał 9/10 lub

2/10 hp ( 2- 200, 10- 1000, 1-100 ) a wieć musimy w przeciwnika trafić 2 razy by go zabić :). ma 1 amunicje by wystrzelić a ogólnie ma 10:)

MicroGun- broń numer 5, kolor ma szary, nasza Ciężka Broń Maszynowa:) jeśli tak jak u zolo z bliska z gun mamy przeciwnika na cios a dokładniej 1sekunde :) ilość amunicji by wystrzelić 120 do przeładowania 0. I coś jeszcze o nim:) nasz Gun morze się brzegrzać :)

Siting Ray- broń numer 6, kolor ma szary, Bazooka !!! :D morzemy przeciwnika zabić na cios, jeśli trafimy prosto w niego ( jeśli ma 1000hp zabijamy go jeśli go oczywiście np. w brzuch trafimy, wyskoczy nam Direct Shot! ) 3 strzały obok niego wystrzelone dopiero go zabiją :). Ilość amunicji 3 ogólnie 6:)

Hot Dog- broń numer 7, kolor ma szary, Strzelnica granatów elektronicznych ( coś w tym stylu:D ) granat wygląda jak niebiesko lub czerwono ( zależy od drużyny ) biało w połowie biały i czerwony lub niebieski. Tak samo jak u bazuki da się zrobić direct shot'a:). ilość amunicji 3 ogólnie 6:)

Ok to tyle mam nadzieje że się przydało pisać jak są błędy:)

Edytowane przez MaksiPL
Opublikowano

Jak napiszesz to ładniej, zrobisz bardziej czytelnie i dodasz screeny to podepnę Ci temat. Zgadzasz się?

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

hmm ok a jak np. zrobić bardziej czytelne bo screenshot masz już załatwione?

wyśrodkuj, pokoloruj tekst na 1 kolor żeby się nie odróżniało, pisz z sensem i nie nadużywaj emotikonek ;).

Taka mała rada ode mnie. ;)

Opublikowano

Ogarnij ortografie.

Ja mam ogarnąć?

nie wiem czy tam morze być mam 11lat wiem że dawno jestem na mpcforum ale za bardzo tego nie ogarniam ;/ przepraszam was chyba jestem nieogarnienty