Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] lv obok nicku , da się na 2008?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Tak jak w temacie , mam taki problem , że gdy postawię serwer na plikach badara (2010) wszystko ładnie działa , tylko gdy dodam pliki (npc itp.) to mi logowanie pada , a że na 2008 wszystko mi idealnie działa (mogę ładować pliki) to chciałbym na nich postawić serwer , ale chciałbym też mieć lv obok nicku i poprawione pismo , czy da się dodać lv obok nicku i poprawić pismo na plikach by JahuPL (2008) ? Jak się da to prosił bym o link lub wytłumaczenie jak mam to zrobić , oczywiście dam "lubię" ;d

HB5fLf7.png

Opublikowano (edytowane)

mi się wydaję że to trzeba coś w root zmienic ale co? to nie jestem pewien.

@DOWN

hmm :> ? dziwne..nie dawno czytałem że na plikach 2008 można zrobić lvl obok nicku.. pisali inni w komentarzach że to działa i wgl. trzeba było coś w root zrobić.. jak będę miał czas to znajdę ten temat.

Edytowane przez Carlos_
Opublikowano

Nie da się. bin 2008 nie obsługuje tego. Klient 2010 + I game też musi być pod 2010 sf (jest wersja też pod 2006 z lv ale nie po to wyszły dobre plikki 2010, żeby używać starych zbugowanych.)

sygna.png
Opublikowano

Wgrywasz game , i ten root który jest w tym topicu.

To jest ukryta treść, proszę

\

Żeby widzieć lv obok nicku w grze musisz jeszcze użyć lauchera 2010 kamer kiedyś go dawał poszukaj w Jego tematach

Sęk w tym jak postawisz server na sf2006 hamachi i użyjesz lauchera 2010 to tylko Ty nim się połączysz nikt więcej

Opublikowano

mi się wydaję że to trzeba coś w root zmienic ale co? to nie jestem pewien.

@DOWN

hmm :> ? dziwne..nie dawno czytałem że na plikach 2008 można zrobić lvl obok nicku.. pisali inni w komentarzach że to działa i wgl. trzeba było coś w root zrobić.. jak będę miał czas to znajdę ten temat.

Jeszcze zanim wyszły pliki 2010 było kilka teori stworzenia lv obok niku i większość zapierała się o działaniu tych sposobów bez żadnego pokrycia.

sygna.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...