Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MiniCOŚ 3

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponownie witam wszystkich,

a więc robię MiniCOŚ III (|| było, ale nie na forum ;d)

Dla tych co nie wiedzą o co chodzi, wyjaśnię:

Giftam itemy

Wymagania:

- flaga polska w grze

- minimum 30 postów na mpc forum

- ranga minimum ssg1 (niższym nie da się giftnąć)

Jeśli spełniacie wymagania wystarczy, że w treść posta wpiszecie swój:

- nick

- rangę

Zasady:

1. post nie może być edytowany (nie wklejajcie obrazków rang itp. i nie pomylcie się z nickiem)

2. podajecie nick swojej własnej postaci z gry

3. tylko pierwsze 10 osób dostanie nagrodę, oczywiście spełniających wymagania i podporządkujące się do zasad

Dni giftanych itemów: bronie 7, czapeczki itd. 30

Tym razem nie będę giftał z mojego starego konta (Xayss'a, kto brał udział w I MiniCOŚ powienien wiedzieć), do giftania użyję konta mojego kumpla, któremu zostały GP'ki tak więc szacun dla niego, że nie usunął konta, dał mi passy i pozwolił wygiftać :D

Itemy wygiftam do jutra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodatek: Dzisiaj, tj. poniedziałek, 21 listopada, o godzinie ok. 20 pod postami napiszę "pytanie" po angielsku, ile kosztuje np. jakiś vest czy coś tam. (coś jak event z gm'ami). Pierwszy, kto poprawnie odpowie na pytanie (post nie może być edytowany) dostanie item/y, za GP które mi zostaną (10-40k gp prawdopodobnie) ;) Pamiętajcie, tutaj będzie obowiązywało tylko "ssg1+" i 100 postów na mpc forum.

A tak, zapomniałem dodać, że to nie fake..

Opublikowano

1Lenny

SCF3 - chyba nie pamiętam dokładnie 3 daszki w górę i 2 w dół z 3 ;D

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

Djkako

2LT (5)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

nie chce was straszyc ale ja na waszym miejscu nie ufalbym gosciowi ktory bez wiekszego powodu gifa wam rzeczy w combacie..wiem ze to nie jest jakies wielkie cudo to gp w ca ale jednak nikt za darmo go nie rodaje i moje pytanie brzmi..co on teraz moze z waszymi nickami zrobic? wystarczy tylko ze wstawi raporta na forum nexona i pozamiatane..nazwa waszej postaci jest, ranga jakby cos to jest..i nazwa forum jest..a dobrze wiecie ze swego czasu bylo tutaj na forum kilku kablki ktorzy bez przyczyny raportowali gosci z forum ktorzy podali nazwy wlasnych postaci...ja mam range 1lt (5) i szkoda mi by bylo stracic ja dla jakiejs glupiej broni na 7 dni ktora ja moge sobie kupic za jakies 5 k gp...

to byla taka moja bezwarunkowa refleksja, ktora wy powinniscie przemyslec

ps: dobrze wiecie ze nexon rozdaje bany za zarejestrowanie sie na jakims forum z hackami a mpc jest bardzo znane tak wiec z wiarygodnoscia ten ktory zakladal temat problemu mial nie bedzie.. nei banuja za zarejestrowanie sie na np: mpc tylko za to ze postac jest powiazana z tym forum i jak poprostu ty podajesz nazwe wlasnej postaci to automatycznie nexon wie ze osoba zarejestrowana na forum to player pod taka i taka nazwa postaci...

Opublikowano

jamjest ma racje co wy ludzie robicie tak samo jak dajecie sobie na te forum sygny z Combata i wasze nicki tak samo mozecie dostac bana ze korzystanie z tego forum i tresci powiazanych z haxami mimo ze ich nie uzywasz ;]

-Ushio.png
Opublikowano

nie chce was straszyc ale ja na waszym miejscu nie ufalbym gosciowi ktory bez wiekszego powodu gifa wam rzeczy w combacie..wiem ze to nie jest jakies wielkie cudo to gp w ca ale jednak nikt za darmo go nie rodaje i moje pytanie brzmi..co on teraz moze z waszymi nickami zrobic? wystarczy tylko ze wstawi raporta na forum nexona i pozamiatane..nazwa waszej postaci jest, ranga jakby cos to jest..i nazwa forum jest..a dobrze wiecie ze swego czasu bylo tutaj na forum kilku kablki ktorzy bez przyczyny raportowali gosci z forum ktorzy podali nazwy wlasnych postaci...ja mam range 1lt (5) i szkoda mi by bylo stracic ja dla jakiejs glupiej broni na 7 dni ktora ja moge sobie kupic za jakies 5 k gp...

ps: dobrze wiecie ze nexon rozdaje bany za zarejestrowanie sie na jakims forum z hackami a mpc jest bardzo znane tak wiec z wiarygodnoscia ten ktory zakladal temat problemu mial nie bedzie.. nei banuja za zarejestrowanie sie na np: mpc tylko za to ze postac jest powiazana z tym forum i jak poprostu ty podajesz nazwe wlasnej postaci to automatycznie nexon wie ze osoba zarejestrowana na forum to player pod taka i taka nazwa postaci...

Hmm też tak myslałem w pierwszej "odsłonie" tego "konkursu", ale myliłem się. Kangrum to zaufana osoba.

a co do raportu to omko miał raport za sygnę z nickiem na mpc i nexon to olał więc wiesz...

Po drugie nie dajemy downloadu hacka więc nie jest to w żaden sposób powiązanie z hackami

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

NIE MOŻE NEXON ZA NICK/SYGNE WSTAWIĆ NAM BANA!!! BO KAŻDY BY MÓGŁ PODAĆ CZYJŚ NICK, A TEN BANA BY DOSTAŁ-.-(LOGIKA)

Nie podajemy tutaj żadnych poufnych informacji, których ktoś by nie mógł nie znać.. -.-

dópa!

Opublikowano

jamjest ma racje co wy ludzie robicie tak samo jak dajecie sobie na te forum sygny z Combata i wasze nicki tak samo mozecie dostac bana ze korzystanie z tego forum i tresci powiazanych z haxami mimo ze ich nie uzywasz ;]

Czyli jak pisze w dziale metin 2 dostane bana za to że tam pisze.

Jakby mieli coś robić geniuszu sprawdzili by logi tych użytkowników co tu piszą czy hacków używają i tyle.

Napewno ban nie wleci (:

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

chyba nie pomyślałeś :]

Każdy np na tym forum może założyć konto o nazwie Scentiic itd i w jakimś temacie od givtania napisze swój nick i range

i miałby dostać bana ? xD ogarnij człowieku albo nie pal tyle :ninja:

sygnayr.png
Opublikowano

@JamjestMaciejuNie będę się kłócił, i wgl..ale co do tego to pomyśl - 1. za to nie ma bana, 2. A chce mi się raportować?? 3. Nie jestem niańką jakby ktoś przez przypadek dostał bana to nie moja wina moja rola polega na tym, żeby wygiftać i mieć święty spokój, może miałem wgl. nie robić tematu i GP wysłać np. jakiemuś kumplowi?? 4. Co do tego dlaczego giftam, to dlatego, że kończę grę, a raczej JUŻ skończyłem jakiś miech temu a teraz tylko czyszczę konta które nie będą już używane, to było jednego kumpla który skończył grę przede mną, spójrz na to, że passów nie podaję na forum ani nigdzie bo za to napewno by ktoś wyłapał bana.

Tak btw. to to jest spam, w pierwszym poście wyraźnie pisze o co chodzi, a nie "omg nie podawajcie postów to noob itd".. Ale jako że to konkurs, krótki i niepodpięty to się ciesz że (raczej) nie dostaniesz warna..Zresztą, ja np. nie chciałbym dostać bana w CA, bo napewno automatycznie dostałbym bana w Vindictusie..

@@@@@@@@@

Itemy wygiftane, trochę przykro mi to mówić, ale 50% osób nie miała polskiej flagi, nie wiem czy wy myślicie, że nie sprawdzam?:DD tak czy siak wysłałem:P Zostało ~38k gp przygotować się na godzinę 20, będzie to pytanie o którym na początku wspominałem. A tak i dobrze by było, żeby ktoś pode mną napisał posta bo nie chcę później o 20 warna za double posta:D

Opublikowano

Ja dostałem THX za FS2000. A MIAŁ OSZUKAĆ NAS :/

@UP masz tego posta ;))

dópa!

Opublikowano

Muszą mieć pewność 100% a takowej nie mają.Czyli gówno zrobią ; ]

Wiesz mogę teraz dać nick jakiegoś pro koxa z 3 gwiazdkami i co zbanują go bez dowodów ? no realy ;]

Z resztą mogą wbić na mój PC i go przeskanować ; ] 100% czysty

9368_gold.png

Opublikowano

no, no teraz będzie milion postów omek ma rację...

Co do "konkursu" jest drugi raz i zrozumcie ze kangrum to zaufana osoba...

Dobra nagrody rozdane wiec temat zamykam i sam dziękuję :P EOT

sygnatura_old.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...