Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikające tematy. Osobiste porachunki teamu kosztem zwykłych użytkowników

Mentalista´

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chciałbym pogratulować administracji tego forum, że załatwiają swoje porachunki kosztem zwykłych użytkowników forum i usuwają ich tematy mimo nie naruszania przez owe tematy regulaminu.

Chodzi tu oczywiście o zamieszczaną przeze mnie prezentacje servera balmora.pl którą notorycznie usuwano bez podawania przyczyn.

Proszę zamieścić punkt w regulaminie forum, w którym będzie zawarte to, że nie można wystawiać tematów odnośnie balmory.pl i wtedy mnie zbanować i usunąć temat.

A własne porachunki załatwiajcie między sobą na gg,pw czy w inne sposoby, a nie kosztem postronnych osób.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że dostane jakieś wyjaśnienie.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Niestety pare takich lizodupów jest w Administracji tego forum.

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

nom miałem tak kiedyś. czekam na wypowiedź np. kokosza. niech to jakoś śledzi, bo pro elo elo playersi aka. mama mnie nie kocha a tata tylko w nocy USUWAJĄ TEMATY SWOIM "WROGOM" na tym forum

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Jak 15 latki dostaja Moderatora to co sie dziwicie. Dzieci nie dorosly jeszcze emocjonalnie no i jedynym dowartosciowaniem sie sa wlasnie takie akcje jak usuwanie tematow lub warnowanie ;)

Opublikowano

bambusek zareklamował tutaj na mpc pewne forum, i admini tak się odpłacają, żeby dali tutaj prezke tego serwera fubu, to byloby 1k ludzi wiecej, a Admini nie chcą pomagac bambuskowi w zarobach ani niczym innym

Opublikowano

bambusek zareklamował tutaj na mpc pewne forum, i admini tak się odpłacają, żeby dali tutaj prezke tego serwera fubu, to byloby 1k ludzi wiecej, a Admini nie chcą pomagac bambuskowi w zarobach ani niczym innym

Frajerskie ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...