Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SAMP][TRAILER]Las Venturas Truck×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Jako główny administrator projektu, Las Venturas Truck mam zaszczyt przedstawić wam pierwszy mały trailer z zasobów na zachętę, nie jest to reklama chcemy, udowodnić po prostu że coś fajnego jeszcze na tej scenie się dzieje.Również nie będę wam dziś udowadniał co mamy my, a czego nie mają inni, ale muszę wspomnieć o jednej rzeczy na Trailerze nie ujrzycie do końca naszego systemu załadunków, który został dziś skończony.

System Załadunków.

Jest to pewna nowość na scenie i nieliczni mogę się pochwalić takim systemem, mianowicie dostajemy pieniądze za przejechane kilometry , możemy wybrać kilka punktów dostawy ale i tak pieniądze dostaniemy za przejechane kilometry.Pewnie niektórym się zapaliła lampka w głowie że będzie można stać i dostawać pieniądze, właśnie że nie, aby kilometry się naliczały trzeba jeździć inni może myślą, że można jeździć bezustannie , ale tutaj też powiem właśnie że nie bo jest wprowadzony limit kilometrów na paczkę.

Nie udało się go przedstawić w trailerze, ale przedstawię graficznie

5o9N5CD.png

Trailer:

Będzie można na serwerze zobaczyć różne inne systemy jedne bardziej zaawansowane inne mniej, ale moim zdaniem będzie to coś "świeżego"

Pozdrawiam !.

PS: Nie jest to reklama, jest to forma dyskusji na temat tego co próbujemy/próbuje stworzyć , więc proszę nie przenosić.

Edytowane przez Restorer
Opublikowano

System Załadunków.

Jest to pewna nowość na scenie i nieliczni mogę się pochwalić takim systemem, mianowicie dostajemy pieniądze za przejechane kilometry

Na każdym serwerze Truck to jest...

OIE6isU.png

Opublikowano (edytowane)

Hmm zapowiada się fajnie

może zagram

PS mam nadzieje ze będziesz aktualizował temat

PS 2 można IP :D? i pozdro tu DamiX ;)

Edytowane przez D4MIX

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...