Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bindy na elevatora.

SZefcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

mam dziś dal Was proste bindy na elevatora. Są one lepsze od tych krążących po internecie dlatego, iż moje nie dość, że przesuwają się o 0.1 to jeszcze automatycznie wstają i kucają.

bind K ";+moveleft; wait; wait; -moveleft;wait 5;+gostand;wait 1;-gostand;wait 2;gocrouch;"
bind L ";+moveright; wait; wait; -moveright;wait 5;+gostand;wait 1;-gostand;wait 2;gocrouch;"

bindy mojego autorstwa, pod wieczór lub jutro wrzucę filmik który pokazuje szybkość tych oto bindów. Mianowicie, na striku elevatora zrobiłem w jakieś 7 sekund.

Pozdrawiam

50b435-4.jpg

Jutro postaram się dodać z lepszą grafiką.

Edytowane przez SZefcio
szefmarcin.png

Opublikowano (edytowane)

o kurde zapomniałem o tym. Przepraszam wszystkich. Zaraz się za to wezmę.

@edit

50b435-4.jpg

filmik robiony bez demka dlatego grafika jest taka jaka jest. Jutro postaram się wstawić filmik z lepszą grafiką. Tak czy siak widać na filmiku, że elevatora robię w jakieś 6 sekund od momentu podejścia do ściany.

Edytowane przez SZefcio
szefmarcin.png

Opublikowano

wchodzisz do folderu z zainstalowaną gra --> players --> profiles --> <Twój profil> --> cofnig_mp

otwierasz wordem config_mp i wklejasz na końcu to co napisałem w pierwszym poście.

szefmarcin.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...