Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrypt na skrzynki

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Mam pytanko czy jest jakis skrypt ktory pokazuje gdzie sa skrzynki , zeby podczepic pod kbota w WP , bo mam tylko skrypt ze skrzynki sie same zbieraja. Prosze o odp. nagrodze "Lubie To"

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

nie wiem jesli się nie mylę to nie ma takowego sposobu na podczepienie jeszcze ale no cóż trzeba próbować

Opublikowano

Czy ty umiesz czytac ? jak nie ma sposobu , to do czego jest WP ? zapytalem sie czy jest jakis skrypt zeby na mapie bylo widac skrzynki , aby zwiekszyc wydajnosc kbota.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Taa ? to jakim cudem zrobilem na kbocie skrypt na skrzynki ? bot podlatuje nawet nie naleci na skrzynki i juz ma zebrane.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Taa ? to jakim cudem zrobilem na kbocie skrypt na skrzynki ? bot podlatuje nawet nie naleci na skrzynki i juz ma zebrane.

Skoro z Ciebie taki programista to sam sobie napisz.

Opublikowano

w biobocie tez cos takiego jest :0 nazywa sie to cleaner (jakos tak ) nie trzeba podlatywac a juz ma zebrana szkrzynke :) a takiego skryptu nie ma :) wiec topic close :)
Opublikowano

Ale lamicie.

W zasadzie WP powinien działać pod KBotem bo pod Bio podczepiłem.

Cleaner nie pokazuje z większej odległości boxów tylko je na odległość zbiera.

Skrzynki(na odległość) bot widzi tylko eventowe(tj. pirackie dynie piły czy co tam jeszcze).

Inaczej się nie da.

Opublikowano

Zwykłego odkurzacz normalnie sie podczepia WP pod kbota czy ibota. Nie proś o gotowca ale powiem Ci że działa bez problemu ;)