Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chce grac od początku na serwerze s26 i teraz pytanie co robić żeby mieć eq aby dało się expic normalnie bd grac sura WP

i czy oplaca sie na 20 lvl zatrzymać z expeniem i wydropić 11 medali na boja czy dropic z metkow ku i kupowac medale prosze o odp jak zarobić na serwie od początku ?I chce zaznaczyc że nowością jest dla mnie grac na servie gdzie nikt nie ma eq.

Edytowane przez SoftUser.pl

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

lepiej na początku raczej dropić , bo inni na starcie też pewno chcą medale kupić więc będzie trudno;p

a jak sobie wydropisz to będziesz miał spokój ;d

najlepiej to exp sobie surą do 30 lvl'a

przystopuj , zrob mentala 20 , do 25 drop medale

a potem zmien sobie na bodego i będzie to jako drop do ulepszaczy ew. medali ;)

Opublikowano

Najlepiej zrób sure i woja.

Wój na początku metki w m1.

Potem loch ,aż wbij 35 i zostań w m2 na metkach.

A surą expij.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ja tam nie wiem na co oni robią te nowe servery, jak już tak zmalała ilość graczy ^^

Ten serwer będzie miał sporo graczy, ze starych ludzie chdźby na privy pouciekali, ale wrócą zobaczysz:)

Opublikowano

odchodząc od tematu , ludzie uciekają bo z pl'a robi się jeden wielki syf ..

małe zainteresowanie na poszczególnych serwerach , teraz niektóre prywatne serwery są lepiej udoskonalone niż niejaki nasz global ;)

Tak więc ,mniejsze zainteresowanie , ponieważ zostały wprowadzone , nowe bronie , zbroje , itemy (epiki) , a nawet mapa /mapy ;/

teraz to ludzi już powoli nudzi , już znam kilka osób które wbiły 99 i konto sprzedali za dobrą kasę i słusznie zrobili , bo teraz mało było by chętnych na zakup takiego konta , za niedługo na pl'u raty pewnie wejdą po 100 x ;/

0 satysfakcji z gry :D

Okej , a teraz coś na temat ;)

Owszem można byłoby bić metki z buta , ale nie koniecznie - bo z buta bijesz niejednokroć mniej ;) , a z bojowca o wiele więcej ;d

ja tam Ci odradzam , granie WP'ką , ponieważ moim zdaniem to jest strata czasu , otóż to , dobrze się expi - ale na początku strasznie mało , i wolno bijesz nie koniecznie potem jest źle , ale w pvp nie jest aż tak dobrą postacią jak np. szaman na większym lvl'u .ew ninja daggeer;)

Zrobiłbyś furorę robiąc postać 35 daggera;D

ew. do 52 lvl -(troszku by to zajęło przenkonałem się na własnym doświadczeniu ) , nastepnie dropem -tylko zapinać metki i dropić ulepszacze ,- ew. lać bosy typu Wódz orków , a mając już większy lvl' . Np. ninję dagger - kupować okazję typu np. Nimfę , / smocze, simki / bojowy +0 ( w późniejszym czasie , bo teraz te ceny będą straszne ) . I chodzić na dt z dobrą ekipą - gildią ;d , no i sobie ulepszać , w dt masz farta albo nie masz fifty fifty 50/50 ;)

tak więc te 2 sposoby co kolega przed moim wczesniejszym postem napisał ;)

I na przyszłość jak będziesz coś miał zmiar kupować w item shopie;p

nie kupuj pierścienia doświadczenia , ani rękawicy ;d - chociaż rękawica mogłaby się przydać , bo idą święta - dropy będą zwiększone exp też , szkaty bedą dropiły ; wzbogacić na ku i bodziach się bedzie można , przemyśl to bo masz jeszcze bodajże 1 dzień do startu ;d

początek , jak masz słaby komputer sobie odpuść , pazerni ludzie jak wejdą to po prostu z mostu się nie ruszysz;)

to by było na tyle , troszku było pisania ale to co pewno się opłacało ;p

Poozdrawiam Parowczak ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...