Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The-End Serwer Minecraft [easyvpn]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka.

Jako że 2 dni temu wyszła pełna wersja Minecraft'a 1.0.0 chciałbym zaprosić was na serwer.

Serwer niestety nie jest na zewnętrznym ip dlatego że takiego nie posiadam (tzn. mam ale mam też router i nie chce mi się z tym bawić :P)

Żeby podłączyć się do serwera trzeba pobrać program EasyVPN

Link:

To jest ukryta treść, proszę

Na serwerze nie ma miasta nie ma spwanu z regulaminem itp. itd. ja osobiśnie nie lubię i nigdy nie lubiłem serwerów economy z miastami i wyznaczonymi kopalniami itd.

Czysty survival kto chce może wbić jak nie chcecie to pozostanie to serwer dla mnie i kolegów.

Serwer od poniedziałku do piątku będzie ON od około 15:00 do 22:00 w sobotę i niedzielę będzie trochę rano (przerwa) i po południu do wieczora.

Dobra dla tych którzy pierwszy raz na oczy widzą ten program

1. Instalujemy

2.Zakładamy konto itp. jak wyskoczy info żeby wpisać kod licencyjny to dajcie close wtedy przejdzieie dalej.

3.Po zrobieniu wszystkiego tam na górze macie zakładkę networks-->join a network... i wpisujecie

Dlaczego EasyVPN??

A no dlatego że z hamachi na win7 miałem problemy a z tym programem żadnych i do tego w tym programie jest nieograniczona ilość osób w 1 sieci więc miejsca wam nie braknie :)

O czymś zapomniałem? Napiszcie w komentarzach.

Tak tak wiem trochę chaotycznie ale pisałem tak na szybko :) z góry sorka jak coś to poprawię.

PS. Nie ma WL kto chce może w każdym momencie wbić no chyba że będzie krópa osób/osoba która będzie uprzykrzała życie innym to wtedy założę WL dla zainteresowanych żeby można było normalnie pograć.

IP takie jak moje na EasyVPN:

Edytowane przez FobetoR
Opublikowano

może wbiję ;-)

biba XDDDDD

HMM.

dasz -----

dasz ++

mnie to nic nie obchodzi ;]

yy mleko ^^

• Dodaj nową pozycję...