Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pokazane to jest tu:

2:00 lub 1:58

Typ nie zoomuję.

Cl_lw 0 nie dziala.

Gdzie takie coś znajdę?

@EDIT

Jeszcze dodam. Jak mieć taki celownik? Chodzi o to że na tym filmie się on nie rusza i jest taki sam jak zmieni się broń

Edytowane przez krzywy's

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

Aha, czyli nakręcę demko na hltv to w tym demku będę miał wizualnie celownik?

PS. Nie rozumiem Cię. Nie chodzi mi o modele hltv (nie ma animacji podczas zmiany broni) tylko o perfekcyjne strzelanie z awp bez zoom'a + celownik, który się nie rusza.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

Aha, czyli nakręcę demko na hltv to w tym demku będę miał wizualnie celownik?

PS. Nie rozumiem Cię. Nie chodzi mi o modele hltv (nie ma animacji podczas zmiany broni) tylko o perfekcyjne strzelanie z awp bez zoom'a + celownik, który się nie rusza.

To musisz sam wyćwiczyć.

Opublikowano

Asparte, tak tylko nie mam rzeczy żeby to ćwiczyć. Chodzi mi o celownik do awp taki jaki jest na tym filmie i strzały bez zoom'a.

Opublikowano

Asparte, tak tylko nie mam rzeczy żeby to ćwiczyć. Chodzi mi o celownik do awp taki jaki jest na tym filmie i strzały bez zoom'a.

Te strzały bez zooma to tzw. fastzoom, czyli on bardzo szybko otwiera celownik i strzela. lata praktyki.

Opublikowano

to akurat mam ;p

tylko dobry celownik mi jest potrzebny.

Opublikowano (edytowane)

Więc tak to jest błąd demka, czyli celownik jest a go nie powinno być. Ten gracz albo jest super pro, albo "fart", albo narysował na monitorze sobie kropkę w miejscu celownika i ona mu służy za celownik. Celownik do AWP znajdziesz tutaj. : http://www.mpcforum....o-awp-i-scouta/ .

( Chyba można dodać linka, nie? )

Edytowane przez Pexior05