Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skasowane pliki. I co teraz ? Gdzie są...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam taki problemik. Moja mama wzięła mojego pendriva i jak podłączała go do kompa to wyskoczył jakiś komunikat... że coś jest uszkodzone bla bla bla ja to zawsze olewałem i klikałem anuluj a ona kliknęła

"Napraw" Coś się załadowało i mnie zawołała że pendrive był uszkodzony i że kliknęła żeby naprawić i wyskoczył komunikat że uszkodzone pliki i foldery zostały przeniesione do folderu " Znalezione na urządzeniu lub dysku"

Patrze co mi wcięło...... Wszystkie moje Bazy D3D i wszystkie moje source z AutoIT........ Trochę się wkurzyłem ale dobre miały zapisać się w tym folderze szukałem go przez jakieś pół godziny w kompie a potem w necie i nie mogę go znaleźć..... Wiem że pewnie macie teraz beke ma MCT a nie może folderu znaleźć..... no ba.... Więc proszę o podanie mi dokładnej ścieżki dostępu do niego z góry dzięki. dam like. ;) ^_^

PS: I bez postów typu a może w koszu... w koszu ich nie ma.... :) Wiem że jest sposób na odzyskanie ich ale to będę miał dopiero w środę na lekcji :P :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

spróbuj znaleźć nie folder, a plik, który według komunikatu został tam wrzucony. Może coś znajdzie. Jeszcze coś poszukam i jak znajde to dopisze

@edit

ew. może utworzył ten folder na pendrivie?