Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bann a na forum dopisek active

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Widze że od pewnego czasu coraz więcej osób ma problem z bannem którego tak na prawdę nie ma - na stronie nexona zauważamy dopisek active co oznacza że nasze konto nie jest w żaden sposób zawieszone.

Ja mam to samo od jakiś dwóch miesięcy i mam rozwiązanie. Jest ono trochę dziwne ale cóż taki już jest nexon.

Przykład

- Wchodzimy w CA, logujemy się i zauważamy komunikat "You are banned permanently"

- Wchodzimy na forum na nasz profil i okazuje się że wcale nie mamy banna

No i co tu zrobić...

Na moim komputerze wsyatrczy wejść na komputerze w lokalizację

C:/Nexon/Combat Arms EU/Profiles/ i usuwamy zawartość pliku player.txt

Teraz uruchamiamy komputer ponownie i oh yeah nie mamy banna

Mi to działa stosowałem to około 20 razy i sposób ani razu mnie nie zawiódł, sprawdźcie jak to jest u Was :P

W najbliższym czasie postaram się nagrać VidTuta, chociaż w sumie nie wiem co jest w tym trudnego, no ale xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Hmm no sam nie wiem, wiem tyle ?ze u mnie to działa już od dłuzszego czasu i ani raz isę nie zdarzyło aby nie zadziałało

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Hah, Śmieszniejszego tuta nie widziałem.

Ten plik odpowiada za własne ustawienia detali w opcjach xD

To że ci działa to zwykły fart.

Hmm fart, szkoda tylko że jak wyłącze kompa bez usunięcia zawartości tego pliku to dalej mam banna - Hmm 20 krotny fart który aktywuje się tylko wtedy ghdy usune ten plik ?, to fajnie....

wiem że plik odpowiada za konfigurację ustawień typu kolorystyka itp ale to trochę dziwne ze mój "fart" działa tylko jak to usunę, nie ?

sygnatura_old.png

Opublikowano

Usuwam zawartość w tym txt resetuje lapka włanczam CA i nadal ban :( ale jutro coś pokminie

Hmm ale teoretycznie to sam nie wiem jak to jest bo od nexona uzyskałem wiadomość że mam special banna a nie banna na MAC więc ten sposób wg mnie zadziała tylko osobom które zostały "wybrane przez nexona" :P

sygnatura_old.png

Opublikowano

dobra, dobra bann na Ip czy nie bann to niewiele zienia w tym temacie. Dzisiaj znowu nexonowi się przypomniało o moim special bannie robię to co zawsze i lipa, sposób już nie działa. Pewnie ma to związek z black cipherem no ale co poradzę sposób "detected" i tyle

EOT

sygnatura_old.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...