Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Game Anarchy

BigSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie wiem że ten temat pojawia sie wiele razy albo spamuje teraz ale słuchajcie kiedy gram na hacku ghb publicu to wszystko pieknie gra ale dzisiaj kupilem sobie na jeden dzien vip hacka od ga i wchodze na CA i a tu 1 sekunda minela po zalogowaniu i wszystko sie scieło nic nie moglem kliknoc czas na hacku sie zatrzymal i po 2 minutach combat sie wylaczyl a potem caly komp sie zaciol nie wiem co zrobic powiedzcie mi jak mam zrobic zeby dzialal albo gdzie go mam umescic albo cos prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

ale tak caly czas? ja chyba juz z 4 razy kompa musialem restartowac na stronie pisza ze niby do konca nie zrobili uptade i hack crashuje a przeciez dzisiaj czytalem na mpc ze ktos mowil ze latal ktos na tym hacku i dawal miniginy to ja niewiem.

Opublikowano

Dobra temat do zamkniecia zobaczylem na stronie teraz i na loaderze ze hack jest nie dokladnie z pachowany wiec dlatego sie zacinalo wiec mozna zamknac temat :)

Opublikowano

Lock.

Dobra temat do zamkniecia zobaczylem na stronie teraz i na loaderze ze hack jest nie dokladnie z pachowany wiec dlatego sie zacinalo wiec mozna zamknac temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...