Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Warto grać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o podanie opinii wraz z plusami i minusami gry. Są killstreaki? Dodatki do broni?

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Jeżeli masz hajs, to warto zakupić odrazu BFbc2 kub najlepiej BF'a 3, ponieważ te gry są bez porównania.

Największym +'sem gry jest to, że jest za darmo ^^

Grafika, jak na darmówke ujdzie, styl gry podobny do każdego z BF'ów.

-

słaba grafika :D

dużo ludzi i dzieci, których nie stać na pożądne gry :D

Chyba tyle ode mnie :]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hah!

To jest lepsze od BF2...:D

No nie przesadzajmy ale na tym samym poziomie :D

1682780176.png <---------- LEPSZY OD 81% POLSKI!!!! WOOOHOOOO!!!!!

Kochani admini zdejmijcie mi te procenty Ja tak się staram ;( >3

Opublikowano

Ogólnie gra sie spoko, najgorszym minusem tej gry sa dzieci, które dopiero weszły do gry i za wszelka cenę chcą wejść do helikoptera czy jeta (a nie umieją latać) a baz nie ma kto przejmować. Czasami zdarzy sie tak ze na lotnisku czeka ~~5-10 osób.. a na mapie jest 3....z takim teamem po prostu nie da sie grac ;/ ale to sie tylko czasami zdarza, wiec gra sie dość fajnie :) Moim zdaniem gra warta uwagi ;) Polecam

Opublikowano

Ta gra to jedno wielkie gówno !

- PAY TO PLAY.

Zobacz sobie jak bronie latają po update, nie da się strzelać, mały magazynek, jak kupissz broń na stałe to i tak musisz za kase dokupic do niej ulepszenia zeby byla tak ja kiedys.

OndteAw.png
Opublikowano

Zgadzam sie z Kenigerem, po apdejcie nie da sie grać... To już nie jest ta gra co kiedyś. Jedne wielkie gówno. Przerzuciłem sie na BF 2 i pogrywam od czasu do czasu - jeden minus to to, że gram na demo i tylko jedna mapa (Oman) ;p

Opublikowano

hmm nie uważacie ze to by byla lekka przesada?? Przed updatem bronie stały w miejscu.... moze i to było dobre ale delikatnie za łatwe.... teraz przynajmniej albo trzeba sie nauczyć strzelać albo kopić do niej ulepszenia co według mnie jest dobrym rozwiązaniem, teraz nie wystarczy tylko kupić bron, nacelować i nacisnąć guzik.... wszystko chcecie miec podane na tacy... a ulepszenia wcale tak duzo nie kosztują. Jak umiesz oszczędzać srebro to po tygodniu gry masz ok 7k. Teraz wystarczy tylko porobić kilka ofert na BattleFundsy i kupić bron, na perma, takie trudne?? Bez tego gra byla banalnie prosta... ale to tylko moje zdanie... Pozdrawiam

Opublikowano

Wiesz co zrobili ?

Z np. aeka 978 zrobili aeka +3. Z wszystkimi ulepszeniami trzeba zapłacić (na 7 dni) ponad 5000 BF !!!! Poebao cie ?

I Ten Aek +3 z tymi ulepszeniami jest taki sam jak zwykły wcześniejszy aek (nie elite ani veterans)

TRZEBA PŁACIĆ ZA AMUNICJĘ, ALE PRAWDZIWĄ KASĄ. CHYBA ICH POEBAO ŻE JA BĘDĘ JAKIMŚ NEOSEM KTÓRY PŁACI ZA BRONIE W GRZE ŻEBY BYĆ bitch.gif

P.S Ja kupiłem sobie normalne bronie i chce je z powrotem a nie że ja będę płacił 5x za to samo pfffffffffffffffff

OndteAw.png
Opublikowano

A czy widziałeś jakąś grę stale nie rozwijaną ?

Tak jak np bf3, cały czas są do niego patche i nie jest beta.

Tak samo to..

OndteAw.png
Opublikowano

nie zrozumieliśmy sie, powiedz mi kiedy skończyła sie beta?? Bronie ELITE zostały wycofane wraz z zakończeniem bety?? bo juz sie pogubilem

Opublikowano

To jest Pay2win, nie ma w tej grze praktycznie niczego za darmo, pomijając download i początkowe elite-packi. W grze nie brakuje też noobów, przykładowo na mapce Oman - bierzesz samolot to oni robią wszystko aby lot ci się nie udał.

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

A mi się gra podoba. Za nic nie trzeba płacić normalną forsą, można tymi srebrnymi np. ja zawsze biorę MP7 za 300 srebrnych na 24h i po godzinie grania już mi się zwraca, a więcej dodatków nie potrzebuje (boostery itp.) i tak mam średnio 3000 ekspa na rundę. A jak potrzebujesz tych złotych to zawszę możesz wykorzystać paypass (czy jakoś tak), zobacz sobie poradnik o tym który jest nad tym tematem. Oczywiście gra ma też swoje minusy (np. nooby), ale mi się gra i tak dobrze. Takie jest moje zdanie.