Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot Czy Sroking

beciapl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:rolleyes: zastanawiałam sie w któym dziale napisać czy tu czy w dziale sroking,chodzi mi o konkretme odpowiedzi od graczy ktorzy grali na srokingu i na sbocie,wiem ze w sbocie jest lepiej, bo w wrazie dc sam sie loguje i ze jest clienteles ,ale mnie nurtuje szybkośc expienia,który szybciej expi?,czy to prawda ze sbot czesciej pada? prosze o konkrety.

Opublikowano

Oczywiscie ze sbota. Przykladowo na sbocie bowem 80lv na gapie 4 na wing tribe leci mi 1.21%/h gdzie na srokingu lecialo mi 0.98%/h(spot czysty)

Sbot platny i jest najlepszym wg mnie botem do silka ;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

oczywiście że sbot

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Nie bierzecie pod uwage jednego aspektu. Srokingiem czesto mozesz isc na wyzsze moby, co za tym idzie exp miodniejszy. Ale to zalezy od buildu. Szybkosc zabijania - sbot, mozliwosci bota - sroking.

Sbot idealny na spoty gdzie na bank nie padniesz, idealny na taxi, idealny dla ludzi lubiacych bic 5 lvli nizsze moby przez miesiac. Bardzo szybko zaznacza moby i uzywa skili. Posiada opcje clientless, czy autoakceptacji/zproszen do party (takze tylko wybranych osob). Sa to cechy wrecz idealne na farmienie swoich charow. Co do grindingu juz nie jest tak kolorowo. Sroking naprawde podniosl poprzeczke. Bot leci na oslep wyznaczonym torem. Nie ocenia sytuacji jak Sroking. Nadrabia to co prawda swoja szybkosci (a jest ona nieporownywalnie wieksza), ale mimo wszystko bedziesz zmuszony chodzic na nizsze moby. Przy spotkanym Gigancie co najwyzej wlaczy berka jesli dostepny. Jesli ustawisz aby nie atakowal gigantow nie bedzie ich atakowal, ale co bolesnie mozna odczuc... nie ominie giga.

Sroking beznadziejny na taxi, czy duzo nizsze moby. Swietnie sie nadaje jednak w sytuacjach gdy oplaca nam sie isc na kilka lvli wyzsze moby, ale sbota zabily by giganty, uniki, czy ptmoby. Omijanie (nie tylko niezaznaczanie) niebezpiecznych mobow lub walka z nimi przy uzyciu innego menu bufow, czy innich skili atakujacych. Dodatkowo omijanie drzewek, glazow, kamieni a co za tym idzie wiecej i wieksze spoty sa dla niego dostepne.

Opublikowano

hmmm ja powiem tak : sroking jest dobry .... dobrze expi i wgl :):) sbot tez nie jest zly chociaz z tego co wiem ... ja tak malem i moi kumple tez ze sa jakies tricki na tego bota ... np moj kumpel dla proby zarzucil buffy z clera na taxujacego nukera 94 lvl na sonarach i co odziwo ?? ;O sbot zaczol wariowac z tymi buffami -,- poprostu wlazl w sciane i stal .... i wgl nic nie chcial robic,,, a na srokinga nei ma takich trickow .... nie wiem moim zdaniem Sroking i Sbot to prawie to samo ,, jedna roznica w expieniu ktora widze to ze sroking jak nie ma mobow na spocie to stoi a Sbot biega jak by w takim kwadriacie ....

pozdrawiam :)

beztytuuzpd.png
Opublikowano

wgl wlasnie za srokinga sie juz placi.... ustawianie spota na mapce juz kosztuje ... co jeszcze kosztuje ?? :O

ja slyszalem ze 15 zeta za miech ale to nie pewnie zródło -,-

Edit: beciapl : " sroking jest bezpłatny "

ojj do czasu , juz w polowie jest platny -,-

beztytuuzpd.png
Opublikowano
Opublikowano

mowie c beciapl jeszcze troche i za wszystko trzeba bedzie zaplacic ...i wtedy znow jakies hakerzyny zrobia nowego free bota i poznej znow bedzie platny i tak w kolko ;D tylko nie wiem jak sie wtedy nazwie bot ??

O_o ProSro ?? ;D

ImLegitSro ?? :D

pozdro :D

beztytuuzpd.png
Opublikowano

ale póki co mozna byc na sro,ja zadalam pytanie który szybciej exspi,i z tego co przeczytałam widze ze jednak zostane przy sro,a dlatego że ja mimo ze jestem wizem to chodze na wyzsze lvl moby ,bo mam bardzo dobry set ,nie opłaca mi sie isc na 5 lvl niższe jak to sie robi przy sbocie ,dziekuje za odp,milego exspienia:)

Opublikowano

niom moj bot nazywa sie "PobocMiMamo" :D nie no joke :D ale gara nie mozesz poczekac albo troszke postukac 1-2-3 ?? :D chyba sie nie spocisz ??;>

beztytuuzpd.png
Opublikowano

to jest pewne... wlasnei napisal jakis koles posta zeeee ma spoty na ishade i mujugi wolne ;d;D hehe chwila jeszcze moment i bociki zawitaja :D

beztytuuzpd.png
Opublikowano

Mi GF rdzewieją stojąc w miejscu xD harfy im już rdza zajeła :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

biez sro kinga bo on jest zajebisty xD (sbota jeszcze nie testowalem ale szkoda kasy na gre :) )

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...