Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, przejde odrazu do rzeczy. Mój laptop jest już słabiutki, żałuje, kupiłem laptopa, lepiej było komputer. Więc potrzebuje dobrego komputera do gier (głównie chodzi o kartę graficzną, ram moge sobie dodać :)) No i znalazłem na allegro pewną interesującą oferte:

To jest ukryta treść, proszę

Mógłby mi ktoś napisać, czy będzie na tym komputerze działały takie gry jak: The Elder Scrolls V: Skyrim, Heroes of Might and Magic VI i jeszcze jakieś inne gry z elity dobrych gier i czy karta będzie ogólnikowo dobrze się sprawowała:) jeśli nie to mógłby mi ktoś, zaproponować jakiś komputer z allegro do 1800 złoty?

@down

Nie potrafie ;c

@edit

A ile takie złożenie kosztuje u informatyka, czy u kogo się to składa?

Edytowane przez Sakuner
Opublikowano (edytowane)

A ułożyłby mi ktoś najlepszy możliwy zestaw do 2000 zł? Taki żeby działały gry jakie napisałem w 1 poście, ewentualnie żeby dało się postawić dobrego servera minecrafta (hamachi, bez lagow)

@down

Dzięki, tylko jeszcze jedno mnie zastanawia.Słyszałem, że AMD wgl się nie sprawdza w porównaniu do intella, a tam intell jest dopiero od 2500 zł.

@edit

I jeszcze mam pytanko, jeśli kupie zestaw, będzie cały złożony... to jak wgrać windows 7? W tym temacie piszę, że w zestawach nie ma dysku twardego, jaki polecacie?

Wiem, jestem kompletnie zielony i proszę o pomoc :P

Edytowane przez Sakuner
Opublikowano

Oplaca sie kupic ten komputer.

Mam wszystko takie samo. Tylko ze nie mam nagrywarki. Dalem 2200zl. Informatyk mi skladal.

Jestem zadowolony.

W gre jak wejde i podkrece to bajka ^^

OkeanoS