Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie Battlefunds'ów

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejdę od razu do rzeczy, wielu z was pewnie kupuje bf za prawdziwą kasę, jednak dla mnie jest to strata pieniędzy

:)

Więc gdy chciałem własnie zamówić owe bf'y to zauważyłem napis "Earn Battlefunds" czyli zdobądz bf'y.

Wchodzimy na stronkę i klikamy zakładkę Juice up my account :

sponsorypay.png

Jak widać wczoraj zarobiłem dosyć sporo

:) 60 bf'ów za darmo.

Klikamy, następnie przechodzimy do :

beztytuu2mw.jpg

Później będzie takie, okno więc klikamy continue :

sponsorypay.jpg

Następnie zostaniemy przeniesieni na stronę sponsorpay :

sponsorypay.jpg

Nie sugerujcie się tym 101 battlefunds bo akurat ta ankieta jest do dupy

:) Za każdym razem wywali nas.

Jak już chcecie być maszynką do zarabiania battlefundsów to potrzebne będą nam dwie strony :

http://pl.fakenamegenerator.com/
To jest ukryta treść, proszę

Pierwsza do generowania fałszywych danych, a druga na spam z wiadomości, pamiętajcie że to 10-minutowa poczta, czas ten można wydłużyć klikając : 'Daj mi 10 minut więcej'

Najlepiej opłacają się ankiety 'Zakupy', podajemy nr telefonu potwierdzamy kod i mamy +100 bf.

Ale pamiętajcie, że za to na wasz telefon będą przychodzić reklamy ich sponsorów

Pod żadnym pozorem nie wysyłajcie sms'ów bo robią w bambuko, pisze że sms 0zł a codziennie zabiera wam z konta 5zł

OndteAw.png
Opublikowano

223-Jesus_Facepalm.jpg

Nie, chyba ci nie przyślą rachunku przez internet.

Chociaż może, krasnoludki przyjda w nocy i coś ci podrzucą.

OndteAw.png
Opublikowano

Masz tam pełno ofert, bodajże jedną można tylko jeden raz wypełnić. Jak wypełnisz prawidłowo to na e-maila (Konto bf) przyjdzie e-mail z potwierdzeniem że na twoje konto przesłano bf'y. Ja wczoraj zarobiłem 251 bfów :D

A to mój SponsorPay :

Test Angielskiego - sprawdź swój poziom

Wynagrodzenie: 64 Battlefunds

Wypełnij krótką ankietę i potwierdź swój adres email. Przedstawiciele szkoły językowej skontaktują się z Tobą telefonicznieprzed 23 hNagroda przelana na konto

Zgłoś uwagi

iPad 2 - konkurs

Wynagrodzenie: 29 Battlefunds

Podaj swoje prawidłowe dane i wypełnij ankietę.przed 23 hNagroda przelana na konto

Zgłoś uwagi

Klub Mp3 - pobierz swoje ulubione kawałki

Wynagrodzenie: 91 Battlefunds

Podaj swój numer telefonu i potwierdź otrzymany kod1 dni temuNagroda przelana na konto

Odpowiedź przesłana 2011-11-20

Czy masz szansę na lepszą pracę ? - test

Odpowiedz na pytania, podaj swój numer telefonu i potwierdź otrzymany kod1 dni temuNagroda przelana na konto

Zgłoś uwagi

Wygraj bony na zakupy - konkurs

Wybierz bon, podaj swój numer telefonu i potwierdź otrzymany kod1 dni temuNagroda przelana na konto

Zgłoś uwagi

HTC do zgarnięcia - konkurs

Wynagrodzenie: 12 Battlefunds

Zarejestruj się podając prawidłowe dane, potwierdź swój adres email i wypełnij krótki formularz.1 dni temuNagroda przelana na konto

Odpowiedź przesłana 2011-11-20

Rabat na ekskluzywną bieliznę - konkurs

Wynagrodzenie: 24 Battlefunds

Zarejestruj się podając prawidłowe dane, potwierdź swój adres email i wypełnij krótki formularz.1 dni temuNagroda przelana na konto

Zgłoś uwagi

Tak, Poproszę ! - odbierz swój rabat

Wynagrodzenie: 6 Battlefunds

Podaj i potwierdź adres email1 dni temuNagroda przelana na konto

Zgłoś uwagi

Bonfree.pl - bilety do kina

Wynagrodzenie: 36 Battlefunds

Podaj swoje dane i potwierdź adres email (sprawdź folder SPAM) i odpowiedz na pytanie. Konkurs dla użytkowników powyżej 18 roku życia1 dni temuNagroda przelana na konto

Zgłoś uwagi

OndteAw.png
Opublikowano

Możesz dodać, że jeśli ew. nie przychodzą BF za np. wypełnienie ankiety, którą dobrze wypełniłeś i przyszedł Ci email, możesz tam dać pomoc techniczna i przy danej wypełnionej ofercie dać zgłoś problem, wtedy wystarczy z emaila wysłać wiadomość, która ci przyszła przy robieniu ankiety (np. dziękujemy za rejestrację. Aby aktywować kliknij: <link>) i tam jeszcze trzeba imię, nazwisko i email który podawałeś przy robieniu tych ankiet. Wysyłasz, i Battlefundsy masz prawie dokładnie za 1 dzień (dzień następny o tej porze o której wysyłałeś problem) <- sprawdza się, ja tak np. w plemionach robię bez problemu^^

@Keniger mam pytanie, wiesz może na jakie ip zmieniać proxy i czy wgl. stronka się wtedy włączy, bo wtedy jest tego więcej i więcej też battlefundsów, próbowałem na usa i nic z tego nie wyszło;( na polskim ip to nie ma prawie nic, 800 battlefundsów raczej nie uzbierasz;D)

Opublikowano

Ja zrobiłem +10 ofert i tylko z jednej dostałem potwierdzenie +16 Battlefounds i tylko tyle...

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

@up to dajesz pomoc techniczna -> zgłoś problem -> wypełniasz danymi takimi jak przy robieniu zadania i wysyłasz, dochodzą w 24h

Narzędzia > Preferencje > Zaawansowane > sieć > serwery proxy > i wpisujesz proxy

Ale najpierw wyszukaj odpowiedni adres IP servera :

To jest ukryta treść, proszę

To wiem, ale się pytam na jakie najlepiej zmienić żeby było najwięcej reklam, bo ja np. nawet się nie orientuję przez kogo ten BF jest zrobiony (kraj) ;D lepsze ip usa czy uk?

Opublikowano

Mi nie działa mam taki błąd

Purchase Error

We're sorry, there are no offers available for your country at this moment. Please try again later or contact customer support for further information.

Jeżeli komuś pomogłem to proszę o plusa:)

Opublikowano

We're sorry, there are no offers available for your country at this moment. Please try again later or contact customer support for further information.

Przepraszamy, ale obecnie nie ma żadnych aktywnych ofert dla twojego kraju. Prosimy spróbować później lub skontaktować się z supportem po wiecej informacji.

Możliwe że przy rejestracji konta na bfp4f podałeś inny kraj niż Polska, np : Kambodża ;D

OndteAw.png
Opublikowano

Dobra, wyczajiłem już jak zarobić 1-2k bf dziennie. Nie sugerujcie się tym już. Jak wrócę ze szkoły to napiszę nowy poradnik ;) A ten dam do utylizacji xD

OndteAw.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...