Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Czy jest lepsza postac na 86+ lvl niz healer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak wiadomo szaman healer to jedna z najpotezniejszych postaci w pvp na 86+ (5M).

tu filmik z pvp

Teraz pytanie do was. Czy wojownik Body lub Ninja Dagger ma z nim szanse wygrac?

jakie musi miec eq, ale nie chodzi mi o pvp z full roskami i wszelkimi potami i full eq 5B

Tylko czyste pvp oczywiscie eq mniej wiecej te same

Opublikowano

każda postać jest dobra jak sie ma full bony i max na luda, także..

nie ma tu co wydziwiać szamana, trzeba tylko umieć grać postacią i zrobić odpowiednie bony.

mental z jednego skilla na 86 wali około 1/4 życia jak nie więcej, daggerem wystarczy combo wirkiem zrobić i reszta skilli.

bodym ciężko ogarnąć, ale dagger na pewno da rade ją złożyć.

Opublikowano

No właśnie :)

Czy powiedzmy taki 90 healer 5 x P i wachlarz diabelski+9 (woj,ninja+4) 10 lud itp VS dagger, body tez 90 LVl 5 x P Tryton.bezdy +9 tez 10 ludzi ( Ale bez KD szamana! :P) bo jak wiadomo nikt raczej go nie wkłada, i byc może to jest właśnie wygraną szamanów :D

No i powiedzmy, ze każdy ma po stalce +9 2k pz i gdzieś z 16k PZ no i po 40 % absu :D ale nie żadne itemy z is typu te dłonie kryta, rosy etc.

Czy taki body, dagger dadzą rade? :D

Opublikowano
Powiem ci , że mental spokojnie by ją poskładał taki 86+ ze skillami P full ludek . Walnąłby z duchowego 10 potem tylko poprawił i do spania

Żeby trafił sobie jeszcze... Szaman może uciekać .. ;]

fs_pc.png

Opublikowano (edytowane)

Powiem ci , że mental spokojnie by ją poskładał taki 86+ ze skillami P full ludek . Walnąłby z duchowego 10 potem tylko poprawił i do spania :)

Gowno sie znasz :))))))))))))))))))

Zanim trafil by duchowym szaman uciekl by za niego i uderzyl juz 2 razy skilem.

Proponuje skonczyc gre na privach i nauczyc sie grac na pl, bo polowa tych postow w tym temacie jest napisana bez przemyslenia.

Co do tematu szanse z takim healerem jak ten z filmiku ma tylko jakis ogarniety dagger.

A dlaczego?

Poniewaz ma wirujacy sztylet i mocne dmg z zasadzki, takie polaczenie (3x dmg z wirka) i zasadzka + szybki i chmura skonczyl by to pvp.

Skomentuje jeszcze filmik, zajebisty szaman, marzenie kazego do pvp.

ps.

zobacz w filmiku w 4;00 jak bije sie z tym ninja, minimalnie brakowalo zeby ten szaman padl, w dodatku ninja dostal omdlenie i przez to przegral.

Edytowane przez keres
Opublikowano

hmmm... a czy szaman smok jest wartościową postacią jeśli chodzi o pvp? 86+ (5M)

jak na filmie mozna zauważyć to szaman miał dosć mocne dmg na helerke tyle, ze miał skille M.. :)

Opublikowano

Smok to smok, ma bufki ktore pomagaja bardzo w pvp.

Natomiast healer ma zwinke i leczenie, ktore jest niesamowite w pvp co widac na filmiku.

Szaman na filmie ma duze dmg, poniewaz bardzo malo ludzi ma tarcze na szamanow, przez co traca te 20% i dostaja mocno.

Opublikowano

No i na nowym serwerze mam dylemat. Czy zrobic daggera, którym na 40+ wyexpie na marmurkach i potem pro pvp. Czy smoka, który bedzie buffował i równierz się wyexpi, Ale jesli chodzi o pvp to nie wiem jak ze smokiem ^^

Opublikowano

No i na nowym serwerze mam dylemat. Czy zrobic daggera, którym na 40+ wyexpie na marmurkach i potem pro pvp. Czy smoka, który bedzie buffował i równierz się wyexpi, Ale jesli chodzi o pvp to nie wiem jak ze smokiem ^^

Daggerem na 40 lvl nie ma pro pvp. Chyba ze masz skile G+, koziki+9 10 um+ kd+4 na klase i powtórki, Inaczej ciężko coś zdziałać bo body złoży Cię bez problemu, BM, healer raczej tez, może smoka polozysz i mentala jak bedziesz dobrze unikał skili.

valkiriaj.jpg
Opublikowano

ja na PL mam healera 93 lvl .skile 5xP i eq 5B i powiem wam tyle na healera nie ma silnych z wyjatkiem paru koksow na monastyrze ktorzy wygrywaja poprostu tym ze maja troszke lepsze bony.

bardzo dobry dager uderzy nawet te 3x z wirka po 3-5k ale co z tego jak healer leczy sie jak ma duzo szybkosci zaklecia co 5 sec

gdyby postac ta nie miala leczenia byla by niczym no ale tak to jest serwerowym koksem w pvp

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hahaha, jak to czytam to mam łzy w oczach.

Ci najwyzej co napisali, to porażka- Przegra z archerem,bodym,mentalem, daggerem, weaponem.. LUDZIE to wynika z tego ze healer jest najgorsza postacia do pvp?

Pomyłka... ludzie.. ona rozwali wszystkich. a co do wepa to on se może posmyrać mieczem tylko smoków, bodych i mentalów. nic więcej.

Healerowi równy jest tylko Archer i to TYLKO!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oczywiscie Musial By Miec Eq 5b i Dozo Abs, kd Szaman Noi chyba z 20% Przeszywy ale ja bardziej daje kryta :P Ale Body Polozyl by nawet healera xD I Tak ja raczej gram DaGGerem. Polecam DaGGera Pzdr xD

No Archer miałby Szanse a ze 1 Skilem na P i Naczej!... ... ... LEZYSZ ... ... ...!

• Dodaj nową pozycję...