Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BO czy MW3?

szyszon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Chcialbym kupic BO lub MW3 ale jestem nie zdecydowany.

Nie wiem ktora z tych gier jest lepsza pod multi.

Mam nadzieje ze mi pomozecie wybrac!

Dodam jeszcze ze posiadam cod'a 4 i mw2.

PS. za kazda odp. daje +++ ;]

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak już grałeś w MW2 to będzie Ci prościej ogarnąć w MW3, gdyż te gry są podobne. Black OPS jest grą łatwiejszą wg. mnie od MW3 i MW2, musisz popatrzeć GP i sam zdecydować co będzie dla Ciebie lepsze. Na Twoim miejscu wziąłbym MW3.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Ja black'a mniej broni ale konkrety, snipy invert itp. Sporo normalnych gadzetow nawet ok killstreaki, zombie mod. Nie ma lvl hackow i ogl hackow chyba ze platnych

Opublikowano

Ja mam mw2 ale i tak nie kupie mw3 ponieważ nie spodobało mi się że nie ma dedyków, wiec kupie sobie w grudniu black opsa....

Dla mnie w bo fajniejsza jest atmosfera i wgl

76561198021943425.png

Opublikowano

Masz MW2, warto skończyc kampanie w MW3 :)

Multi też trzyma poziom, przyjemny system rozwoju postaci, zróżnicowane mapy etc. Głos na CoD8(mw3)

Opublikowano

Ja także głosuję na Modern Warfare 3 :)

Gra jest chyba bardziej rozbudowana, poza tym (nie wiem czy to prawda) ale w MW2 statystyki multiplayer są zapisywane na komputerze a w MW3 nie :)

Opublikowano

Przecież są dedyki w MW3 ... i przynajmniej można je dodać do ulubionych ...

Są dedyki w mw3 ale nie są rankingowe wiec nie można na dedykach nabijać lvl wiec dla mnie to sie mija z celem.....dla mnie te hosty w mw2 słabo sie sprawdziły ogólnie jestem teraz bardziej za bo niż za mw3, ale jak kupie bo to napewno będę grac jeszcze w mw2

Dla mnie i tak fajniejsze mw2 niz mw3

Ja także głosuję na Modern Warfare 3 :)

Gra jest chyba bardziej rozbudowana, poza tym (nie wiem czy to prawda) ale w MW2 statystyki multiplayer są zapisywane na komputerze a w MW3 nie :)

nie wiem co chciales przez to powiedzieć ze lvl itp zapisuje sie na kompie ??

76561198021943425.png

Opublikowano

Załóżmy, że usunę folder "players" w Modern Warfare 2 i już będę miał 1 Poziom w multiplayer (nie wiem czy to prawda, ale przynajmniej na alteriw tak jest)

Opublikowano

ja nie gralem dlugo w mw2 i postanowilem sobie w mw2 pograc zainstalowalem mw2 i lvl byl taki jak ja wbilem, więc raczej sie nie zapisuje na kompie w players

76561198021943425.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Black ops . mw2 to dalsze mw3.. ;) BO forever!

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

BlackOps- gówno.

Beznadziejnie zooptymalizowane- chvjowa grafika, strasznie dużo dzieciaków.

Polecam Ci MW3-

można bez problemu wbić na serwer dedykowany rankingowy - dodatkowo fastexp :)

Mw3 ma mniejsze wymagania- lepszy tryb rozgrywki - więcej nowości.

#Łohooho

@down

Możesz nie sądzić, ale wiem co mówie ;)

Opublikowano

@up

ale dojebał**...mniejsze wymagania... nie sądzę :)

Opublikowano

Gdybym miał wybierać to zdecydowanie trzecia odsłona serii Modern Warfare. Dlaczego?

Twórcy rozbudowali oraz poszerzyli grę o parę nowych rozwiązań i elementów. Zlikwidowali niektóre błędy oraz przygotowali nową fabułę, jak i tryb multiplayer.

Black Ops niby zły nie jest, ale przy MW3 wygląda nieco słabiej :).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam MW 1 (czyli CoD 4), MW 2, BO i MW 3 i którą z tych części ci polecam? Hmm.. Wszystkie gdyż w każdej jest super klimat i rozrywka. Pamiętaj w grach nie chodzi o Grafikę tylko o dobrą zabawę i atmosferę oraz wyżycie się w świecie gier.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Osobiście MW3 ma bardzo fajną fabułę, singleplayer świetny, operacje specjalne miodzio. Niestety nie kupiłem oryginała a chętnie bym obczaił multi. W BO trzeba fabułę zrozumieć, gdyż jest trochę skomplikowana, niektóre kwestie nadal mnie męczą :) Lecz przyznam, że w BO w multi długo nie pograłem, raz miałem ~30, fpsów, a jak dym czy więcej akcji to już 0, drugie to jakoś źle mi szło :) Dlatego ja MW3 kupił bym teraz nawet tylko dla multi, chociaż zaraz powychodzą kilka DLC ( jedno DLC 5 mapek za 50 zł) i mało osób będzie (jak to w MW2 co nie mogę do żadnego pokoju wejść, a jak wejdę do pingi bardzo wysokie są) i też się skończy gra :/

Poza tym MW3 jest lepiej skonfigurowane, bo na wysokim nie ścina mi, a w BO nieważne na jakich ustawieniach, 30-40 FPS było max i niestety było widać ścinki.

Jeśli pomogłem, daj "lubię to" :)

Opublikowano

MW3 zdecydowanie najlepsze, BO też może być :D

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem nieopłaca sie kupowac MW3 zeby pograc w multi. Co innego a SP. Reasumujac do teamtu. CoD Bo jest najlepszym po MW multi playerem(jak dlamnie).Ma on jakikolwiek sens, w przeciwienstwie do MW3 gdzie jest on nudny mało ekscytujacy jet poprostu to samo co w MW2.Kupujac Bo niedosc ze zaoszczedzis pieniadze to i nerwy. Zpytasz czemu nerwy. Dlatego iz w Bo jest owiele lepiej zabezpieczone przed cheaterami, nie to co Mw3 co 2 z ESP biega. KUPUJ CoD'a BO

Opublikowano

Powiem ci tak mam cod2 , cod4 , cod mw2 , cod bo , cod mw3 i tak mw3 to gówno jakiego jeszcze nie było nie ma dedyków i wychylania. Jedna rzecz jaka mnie ratuje w mw3 to snajpy bo fajnie się nimi gra ;) ale i tak nie kupuj tej gry bo to chujnia i dużo tak zwanych "noobow" cod bo jest lepszy i to o 100x razy więcej... Ale co jak ktoś ci powie o nie , nie kupuj tego bo to jest gówno to co tego nie kupisz? wybieraj sam nie słuchaj się nas i zasuwaj na allegro lub do empiku jak 2 dni temu kupiłem w empiku cod bo za 90 zł i się do tąd cieszę bo to ma u mnie z codów 2 miejsce , a pierwsze cod4. cya.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

@Up

co nas to obchodzi ze masz cod 2 cod4 mw2 bo i mw3 :) ? ja tez mam cod 2 cod4 mw2 bo a mw3 nie bo to jest to samo co mw2... brak dedyków,słaba grywalność, lipny balans broni..

bierz BO:PPP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...