Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie. A mianowicie:mam czołg radzieckiej produkcji t-46 i ciągle wrzuca mnie do bitew z KW które bardziej czują pierdnięcie od mojego pocisku. Może mi ktoś poradzić jak lepiej trafiać z bitwami albo bota który mógłby mi nabić expa i kasy(mój PC to udźwignie) gdy ja będę przeglądał neta. Proszę o wyrozumiałość bo któryś raz z rzędu wywaliłem pół amunicji w KW które nawet za mną nie nadążało. I nie pisać że w silnik i zbiornik paliwa strzelać bo tam też strzelałem.

Opublikowano

Nie da się nic zrobić z losowaniem, bot jest jeden i wymaga wlaczonego okna gry. Strzelales od dupystrony ? Tam zawsze wchodzi. Sprubuj atakowac czolgi slabsze od siebie

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Każdego przeciwnika da sie pokonać, osobiście pokonałem KW moim T-46, naucz się strzelać, nauczysz się wygrywać ;]

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Matchmaking na EU jest inny od wszystkich (od niedawna) bierze pod uwagę nie tylko jakim czołgiem jeździsz, ale i to co masz na nim zamontowane. Zdemontuj coś i sprawdź jak wrzuca.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Piszecie, za co dziękuję. Ale tak: shermana to pokonuję a walę amunicją z największą penetracją(bez złotej). Ale kupiłem niszczyciela i biję kasiorę do następnego czołgu.:) Brata wystarczy zapędzić do roboty.

Opublikowano

@Up

Co to ma znaczyć ? Możesz mnie oświecić ?

Wybucha? wybucha to wybuchowa =.=

Nie nie wybucha tylko rozpada się na mniejsze części wskutek eksplozji ;)

Koniec offtopu, to nie są rozmowy o ammo ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...