Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Serwera

tecek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie.

Chciałbym stworzyć hostownie serwerów Gier mmorpg, na początku mój team składa się z 4 utalentowanych i zaangażowanych osób , które mają pojęcie o tym wszystkim i wiedzą co mamy zamiar stworzyć i jak się do tego zabrać lecz myślę że będzie on się zwiększał tylko i wyłącznie od was to będzie zależało).

Rozpoczynamy projekt nad właśnie Silkroadem. Chcemy stworzyć coś nowego , dlatego kierujemy się do was abyście wy nam pomogli. Robimy to specjalnie dla was ,osoby które poświecą czas na napisanie sensownego postu będą w jakiś sposób nagradzane. Na początku na pewno będzie istniało pytanie , jakie raty ? jaki cap ? a to wszystko zostawiam dla was. Serwer będzie tworzony dla wszystkich (istnieję również myśl z mojej strony , aby stworzyć 2 serwery High Rate | Low Rate) , są takie plany.Na początku potrzebował bym osoby , która zna się dobrze na plikach serwerowych Silko , bo do końca ich nie mam ogarniętych (nie ukrywam ale taka jest prawda że tylko ciężką wspólną pracą będziemy dążyć do tego aby coś takiego powstało). Potrzebowałbym również osoby , która pomoże przerobić clienta graficznie + launchera.

Więc tak napisałem się do czego zmierzam ale nie wspomniałem na czym to będzie stać. Serwer bd stał na 1 mocnym serwerze dedykowanym , który ze spokojem pomieści 1000 osób. Host Niemiecki (16GB Ramu 4x 3.1 GHZ Procesor 100mb net (bez limitu) poświęcam na samego Silka , oczywiście rezerwowe 10GB ramu mam w razie ostateczności.Na razie tyle mojej strony , będę aktywnie brał udział w dyskusji i zawsze będę odpowiadał na pytania.

Więcej info oczywiście u mnie.

GG:5265800

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...