Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Texture hack 1.0

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię texture hacka (nie mojego lecz dostałem zgodę od autora)

hack jest prosty - przyjazna drużyna niebieski wroga drużyna czerwony

Instrukcja:

-Wypakowujecie pliki

-Włączacie instalator

-Włączacie opcje jakie chcecie

-Wybieracie miejsce cod'a (jeżeli sam nie wykryl)

-Kliakcie Instal

thiuz.png

Downoload:

http://www.multiupload.com/XQL2N34PBA

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5845da7270a2d0b66ec09d41b7ce5dd6ce06f9a12ccdd8aba1a07b6edeb962ce-1321736674

Porady/Uwagi:

Przykładowe działanie textur hacka:

Opublikowano

Wytłumacz dokładnie na czym polega ten hack i w czym pomaga. Domyślam się, lecz oświeć mnie i innych.

Dobrze by było, gdybyś dodał ten skanik.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gdybyś nie dał filmiku bym myślał o innym hacku, więc dobrze, że dodałeś przykład.

Ja powiem tyle - ten "programik" niszczy grę. Jak mają latać takie kolorowe stworki to nie ma gry.

Nie ma tej samej grafiki, nie ma tej samej gry, nie polecam.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

10waldi nie rozumiem

Kur.eK to co robisz na mpc? inne hacki też niszczą gre - sobie i innym lecz i tak je chcemy , a ktoś inny ma może inny pogląd o tej sprawie? może ma słaby komp i lata na najniższej grafice , wiec to jest dla niego alternatywa - nie jest to wh wiec nie niszczy innym zabawy

Opublikowano

Gdybyś nie dał filmiku bym myślał o innym hacku, więc dobrze, że dodałeś przykład.

Ja powiem tyle - ten "programik" niszczy grę. Jak mają latać takie kolorowe stworki to nie ma gry.

Nie ma tej samej grafiki, nie ma tej samej gry, nie polecam.

to wyjdz z tego forum chlopcze

hack fajny

Opublikowano

ruxer cos musisz robic bo hack działa na 32bit i 64bit , jak wejdzierz na multi upload to bedzierz miał równierz linki na inne hostingi

Opublikowano

czy za tego hacka może pójść ban na steamie? czy raczej bezpieczny?(tylko nie pieprzyć jak się nie wie czy tak,czy nie)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Witam.

Mam problem mogę wiedzieć jak ten hack odinstalować ?

Chyba nie pozostaje nic innego, jak odinstalowanie całej gry :(

Czy musicie już sprowadzaćtągre na psy?? ona nie ma jeszcze 2 miesięcy

Nie wiem czy zauważyłeś, ale zarejestrowałeś się, jak i zaakceptowałeś regulamin MPCforum.

Musisz też zauważyć, że pełna nazwa forum jest taka:

Multi Player Cheats

Czyli wszelkie hacki do wszelkich gier. Jeżeli coś się na forum nie podoba- nie udzielaj sie! (Btw. przecież jakoś na to forum trafic musiałeś, najprawdopodobniej szukając haxów do którejś z gier)

Opublikowano

Mam pytanie, otóż hack działa dobrze, jednak drużyna GIGN nie ma całego jednolitego koloru tylko jakieś tam małe fragmenty. Czy jest to problem hacka? Czy może ja coś źle robię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...