Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]mały pokaz EQ na PLU :P

AntyK00zak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

STALKECZKA:>

stalkah.jpg[/url] Uploaded with ImageShack.us']

PARTECZKA :Dparteczka.jpg

Uploaded with ImageShack.us

BRANSA ;] 1119211210.jpg

Podoba się Kliknij LUBIE TO :)) jeśli komentarze będą miłe i motywujące postaram się robić filmiki.Piona

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

kozak żeby nie to is to by nigdy nie miał takiego eq a ci co nie maja kasy na is tylko myślą jak takie eq osiągnąć

A ty "kozaku" jakie masz eq ? Sam pewnie wydaje okazałe sumy na is ,a potem hejci na forum....

@Topic Super postać ,tylko jeszcze jak byś tak o skille pokazał ;)

Opublikowano
kozak żeby nie to is to by nigdy nie miał takiego eq a ci co nie maja kasy na is tylko myślą jak takie eq osiągnąć

Stalke wymienilem za sokola z nno | 3białe perly doplacilem. Stalka była+6

Kolega z gildi zaproponowal mi ze jak mu zrobie maske strachu+9 wybonuje mi parte i mixnie raz(lipne bony wlazly). Pomyslałem sobie, że pierwszy raz zmixuje sobie eq. Wydalem 24zł ;) moje pierwsze IS na taką rzecz więc mnie nie posądzaj.Nawet nie wiesz jak zarabiam, a gadasz takie głupoty... Pochwal się swoim eq?

ps; Przy pierwszym mixie wlazlo do party 10 luda pozostałe itemy nie bonowalem ani nie mixowałem. Piona!

Opublikowano
Lepiej znajdź sobie laske i kup jej kwiaty niż wywalasz tyle w IS.. ; ( Twoja sprawa nawet jeśli. Eq jest ok.

Jak się umie kręcić interesy to się ma i kobietę i ma się pieniążki na kwiaty i czas na grę. Nie obchodzi mnie jakie ty masz swoje życie prywatne więc nie wpierdalaj mi się nogami w moje życie. Na is nie wydaję. Wiem pewnie mi nie wierzycie,ale tak jest;>

ps; Jaki polecacie program do filmikow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...