Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB][24/7][20 slotów][1.8.1] Notexist!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WITAM

Mam do zaprezentowania serwer dedykowany Minecraft.

Opis serwera:

Nazwa serwera: Notexist

Adres serwera: 46.105.133.103

White-list: OFF

Typ serwera: Beta

Max. ilość graczy: 20

Administratorzy: firmodnikon(sfg)

Modyfikacje: Kilka pluginów, serwer w małej fazie testów, więc ich liczba może wzrosnąć (:

Opis serwera: Nowo powstały serwer freebuild, z miłą atmosferą do gry, bez lagów(serwer stoi na maszynie od serwisu SoRED.pl). Gwarantujemy miłą i niezapomnianą rozgrywkę! :)

Regulamin serwera: Info w grze

Serwer posiada również serwer głosowy TeamSpeak3, oto adres: 46.105.133.103

Gorąco zapraszamy wszystkich chętnych do gry! Liczymy na miłych graczy i jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje z waszej strony! :)

ZAPRASZAMY

Prowadzimy nabór na Moderatorów/Administratorów!

Kto pierwszy ten lepszy!!

Edytowane przez firmodnikon
Opublikowano

tak serwer jest zajefajny.

Działki za free. Creepery nie wybuchają. To jest coś dla ludzi z wyobraźnią

POLECAM!!!!

Opublikowano

Ehh server jest wspaniały specjalnie założyłem drugie konto (na tamtym mam bana), żeby skomentować ten temat. Jedynym minusem jest mała liczba graczy. Polecam;]

Opublikowano

grrr dlaczego czarny ekran mi sie robi jak wbijam na serwa?

A serwer zapowiada sie fajnie :)

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano (edytowane)

Serwer wygląda na fajny ale gdy wchodzę wyświetla mi się Outdated serwer czekam aż będzie na najnowszej wersji :P

i właśnie mam pytanie kiedy będzie na najnowszej wersji serwer?

Edytowane przez latek11
Opublikowano (edytowane)

Serwer jest nieprofesionalny perminsson zwlaony

Dziś o 13:33 został wgrany nowy permission.

Doszli nowi op:

Kasia i Kravcu.

Edytowane przez Yucao
Opublikowano (edytowane)

SERWER RUSZYŁ

Zapraszamy wszystkich!

Trwa nabór na administratorów! bardzo potrzebujemy każdej pomocy!

Po więcej informacji, zgłoś się na gg do administratora: 3811151

Wszystkie informacje o serwerze są wypisane wyżej a posty mówią same za siebie!!

Staramy się zorganizować dodatkowe grupy do gry, czekamy tylko na wasze zdanie!

Pamiętaj! Nasza administracja jest otwarta na wszystkie propozycje! Nikt nie zostanie pominięty!!

Zapraszam!!

@mały edit, wkrótce zamierzamy dodać serwer RP lub SURV, wszystko jednak zależy od decyzji graczy.

Mamy również nadzieję na szybką zmianę wersji gry

:)

Edytowane przez firmodnikon
Opublikowano

firmodnikon :pp siema to ja rZYT jak tam z serwerkiem ?

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

• Dodaj nową pozycję...