Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim mam do was pytanie. Otóż jakie masterki na Vlada? Od czasu dodania tych nowych masterek nie grałem nim i ostatnio coś mnie natchnęło jednak właśnie nie wiem jakie dla niego masterki ułożyć ;p. I też mam pytanie jakie runy tzn. główne pytanie jest takie czy runy na cooldown reduction są na niego opłacalne? Jak tak to lepsze only CD czy CD per lvl? I czy te runy które posiadam są dla niego dobre?

Marki - magic pene

Seale - HP per lvl

Glyphy - AP per lvl

Quinty - AP

I jeszcze jedno pytanie - Lepsze buty na CD czy Magic Pene? Zawsze kupowałem na Magic Pene jednak słyszałem że pod CD są lepsze. Słyszałem różne opinie na ten temat i też nie jestem do końca pewien ;P

Pozdrawiam.

Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!

Opublikowano

21/0/9 albo 9/0/21, polecam Ci sprawdzić obie kombinacje i wybrać lepiej pasującą ;) . Runy na flat CDR - jak najbardziej, per lvl moim zdaniem są nieopłacalne. Ale zawsze możesz zostawić te, które już masz. Na innych ap championach bez many również się sprawdzą. Co do butów - 20m. pene. to nie tak dużo, pomagają w early-mid game, gdzie przeciwnicy nie stackują magic resistance, a cooldowny przydadzą się w każdej fazie gry. Jeśli się na nie zdecydujesz, nie zapomnij o Void Staff'ie (+40% m. pene.)