Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MW3 Na Allegro ?

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kupował ktoś z was na allegro mw3 ale taki do 90zł ( Bez płytki ) KOD Key?

Pytam dlatego ze chce jakiegoś zaufanego kolesia.

Nie chce wpaść w ofiarę.

Czy kod key będzie dobry itp.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano (edytowane)

Powiem Ci tak. Nie raz kupowałem "100% cd-keye", które okazywało się, że nie działały...

Najlepiej kupić oryginalną wersję pudełkową w sklepie lub Cd-Key poprzez steama.

Sprzedawcy tych "w pełni sprawdzonych cd-keyów" mają doświadczenie. Wystarczy jedna luka w opisie, której nie doczytasz, np.: "Sprzedaję w 100% oryginalne cd-keye do gry MW3. Zostały zakupione od firmy i nie gwarantują pełnego działania. Nigdy nie tracą ważności."

Morał jest krótki i nie którym znany - nie kupuj na allegro, bo zostaniesz oszukany.

Edytowane przez Kur.eK
Opublikowano

Powiem Ci tak. Nie raz kupowałem "100% cd-keye", które okazywało się, że nie działały...

Najlepiej kupić oryginalną wersję pudełkową w sklepie lub Cd-Key poprzez steama.

Sprzedawcy tych "w pełni sprawdzonych cd-keyów" mają doświadczenie. Wystarczy jedna luka w opisie, której nie doczytasz, np.: "Sprzedaję w 100% oryginalne cd-keye do gry MW3. Zostały zakupione od firmy i nie gwarantują pełnego działania. Nigdy nie tracą ważności."

Morał jest krótki i nie którym znany - nie kupuj na allegro, bo zostaniesz oszukany.

Zostałem już tak oszukany na 20zł w Cs 1.6 steam.Ale przeczytałem wszystko jak leci i nic nie ma ze uzywany czy cos.Ale nie gwarantuje języka Polskiego, no a nadodatek nie ma żadnego komentarza negatywnego. Sprzedał juz 13 sztuk. :> .

Sam nie wiem

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

też kupiłem mw3 na allegro za 70 zł , multi po angielsku , jeśli kupujesz rosyjska wersje (z tego co wiem te za 70 zł są rosyjskie) ,gosciu ci wysyla jak zmienic ip na ruskie, ale to dosyc proste (masz to pokazane w wideoporadniku) ,no i mw3 ma 20 gb, wiec ściąganie troche potrwa przy słabszym necie

Jeśli pomogłem licze na Lubie To

Opublikowano (edytowane)

Czytaj uważnie tekst bo często piszą, że kod jest używany. Wtedy jak kupisz to nie możesz ich oskarżyć. Jeżeli ja bym miał kupować to bym kupił wersję pudełkową :P

Edytowane przez smo97
sygnafa.png

Opublikowano

Omg, przecież nawet gdyby nie było napisane, to i tak kupowanie jak i sprzedawanie nie jest legalne więc o chuj ich możesz oskarżyć.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...