Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj kompletnie nie mogę się zalogować, wpisuję swój login i hasło, klikam zaloguj się, jest długie wczytywanie i potem, że nie udało się zalogować. Co jest nie tak?

Opublikowano

Może podejrzewasz kogoś, kto mógłby Ci ukraśc kontu/zmienic hasło? Przeskanuj komputer jakimiś skanerami malware, spyware...

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Trolol, jakby mu ktoś ukradł konto, to by pisało "Niewłaściwa nazwa użytkownika/hasło".

Jeżeli nad twoim długiem oczekiwaniem, pokazuje się anuluj, to albo serwery są down, lub czeka Cię reinstal lola.

aqcu39P.png
Opublikowano

Nieraz tak jest, reinstall to jest najrozsądniejsza opcja.

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Nieraz tak jest, reinstall to jest najrozsądniejsza opcja.

Trolololol ,reinstal jak jakies bledy z teksturami ,launcherem ,a w zadnym wypadku logowanie sie.Albo wirusy albo nowe konto ,albo przypomnij haslo albo do supportu pisz. Najlepsze opcje

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Trolololol ,reinstal jak jakies bledy z teksturami ,launcherem ,a w zadnym wypadku logowanie sie.Albo wirusy albo nowe konto ,albo przypomnij haslo albo do supportu pisz. Najlepsze opcje

Po reinstallu od razu wszystko mi ładnie chodziło.

To jest wina po stronie klienta, że się nie łączy, miałem sytuację gdzie na jednym łączu internetowym graliśmy z kolegami, jeden z nich nie mógł się zalogować, oczywiście z innego komputera radę dało:)

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Nie jestem specem od rozbijania klienta na pierwiastki, natomiast sądzę, że czasem tak jak i w grze występują bugi, tak tutaj mogą się ustawienia zmienić lub etc. Zakładam, że podczas tego błędu żadne patch'y się nie wgrają (nie ściągną, nie zainstalują)

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

A próbowałeś logować sie potem jeszcze raz? Ja tak ciągle mam, czekam chwile a potem error wywala, loguje sie jeszcze raz i jest git.

Wiec poradze ci tyle, spróbuj jeszcze raz sie zalogować a jak wtedy też będzie podobnie, wtedy zaserwuj sobie reinstalla...

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

W takim razie zamykam skoro temat wyczerpany.

Gdybyś chciał otworzenia wątku zapraszam na pw : )

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...