Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam na zbyciu Nimfe+9 z kd penetr i potw+4 lecz 1 pekniety i koles mi oferowal za nia:

Rib+9:

Sr:+9

Um:+1

Kd. Potwr.+3

Pęknięty

Złota zbroja+6:

Max PZ: +1000

Kd. Pęknięty

Kd. Uchy +3

Kd. Pęknięty

Zbroja z Czarnej Stali +4:

K.d. Pęknięty

K.d Uchy+3

K.d Pęknięty

Fms+9

Sr:+15

Um:-2

K.d woja +4

K.d Pęknięty

Drewniane Kolczyki:

Mocny przeciwko orkom +20

I moje pytanie jest czy by się opłacało na Phobosie.

A i ile bym dostał kasy albo kamieni za nimfe a ile kasy lub kamieni za te itemy

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

A mocno sie oplaca czy tak normalnie i ile bym dostał kasy albo kamieni za nimfe a ile kasy lub kamieni za te itemy

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Ja gram na phobosku i wg mnie sie opyla. Ribki są w cenie fmsy też, a na 75 lvl każdy woj woli wziąźć sobie trute (chyba że by miał naprawde pro broń)

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

słaby rib na lov lvle sie przyda

złota taka sobie

stalka i kd +3? no way

fms ujdzie

drewniane kolczyki, jak ty z nimfą latasz, to chyba masz ten 65 lvl i w v2 gonisz, to na co ci bon na orki.

ale z drugiej strony ty tej nimfy też nie masz za dobrej, z nimfą się nie expi. do tego jest fms czy rib, ew jakaś dwu reka dla bodego z kd+3/4.

niech ulepszy stal do +5/6 i nie chcij już tych badziewnych kolczyków. wtedy będzie się opłacać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...